Weather Icon
Αθλητικά 22 Ιουνίου 2023

Τετ α τετ με Χρήστο Πανόπουλο και Στέλιο Ρόκο στη Λήμνο και μετά Σαμοθράκη για Μελισσανίδη

Τετ α τετ με Χρήστο Πανόπουλο και Στέλιο Ρόκο στη Λήμνο και μετά Σαμοθράκη για Μελισσανίδη

Στην Σαμοθράκη βρέθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου ο “ισχυρός άνδρας” της ΑΕΚ και ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας πετρελαιοειδών “Aegean Oil” Δημήτρης Μελισσανίδης, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του “Lady VERA”, φεύγοντας από την Αλεξανδρούπολη.

Ο κ.Μελισσανίδης ερχόμενος από την Λήμνο όπου είχε συνάντηση με τον ευρισκόμενο εκεί για καλοκαιρινές διακοπές πρώην μεγαλομέτοχο της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι, αλλά και τον τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο που μένει μόνιμα στο νησί, έφτασε την Κυριακή στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Το εντυπωσιακό κότερο “Vera” που μπήκε και “έδεσε” στο λιμάνι, έχει πάρει το όνομά του από τη μητέρα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως είναι φυσικό… τράβηξε τα βλέμματα των πολιτών στην περιοχή κοντά στο ΝΟΑ όπου βρισκόταν έως το πρωί της Δευτέρας που σάλπαρε για Σαμοθράκη.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος της Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος μαζί με φίλους της ΑΕΚ από το νησί, με τους οποίους φωτογραφήθηκε χαμογελαστός ο “ισχυρός άνδρας” της “Ένωσης” που μετά την κατασκευή του γηπέδου φέτος οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Ο δήμαρχος κ.Γαλατούμος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παρουσία στο νησί του κ.Μελισσανίδη και όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

“Επίσκεψη του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΑΕΚ κυρίου Δημήτρη Μελισσανίδη στο νησί μας!!Τον ευχαριστούμε για την επίσκεψη και την επιλογή του να μας επισκεφθεί,του ευχόμαστε καλή διαμονή και καλό ταξίδι επιστροφής”.

ΠΗΓΗ: pameevro.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube