Weather Icon
Εθνική Άμυνα , ΝΑΤΟ , Τουρκία 15 Ιουνίου 2023

Συνάντηση Στεφανή – Γκιουλέρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες: Βούληση να συνεχιστεί το καλό κλίμα δήλωσε η ελληνική πλευρά

Συνάντηση Στεφανή – Γκιουλέρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες: Βούληση να συνεχιστεί το καλό κλίμα δήλωσε η ελληνική πλευρά

Παραπάνω από 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του υπηρεσιακού υπουργού Αμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, και του Τούρκου ομολόγου του, Γιασάρ Γκιουλέρ.

Οι κ.κ. Αλκιβιάδης Στεφανής και Γιασάρ Γκιουλέρ συναντήθηκαν σήμερα στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεταξύ τους κλίμα ήταν σήμερα πολύ εγκάρδιο, σε συνέχεια των συγχαρητηρίων που αντάλλαξαν οι δύο υπουργοί για την ανάληψη των καθηκόντων τους. Η ελληνική πλευρά τόνισε την ανάγκη για σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και την βούληση να συνεχιστεί το καλό κλίμα στις σχέσεις των δύο χωρών στην παρούσα συγκυρία.

Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Στεφανής και Γκιουλέρ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια της οποίας συνεχάρησαν ο ένας τον άλλον για τα νέα τους καθήκοντα και αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube