Weather Icon
Αθλητικά , Τουρκία 28 Ιουνίου 2023

Προκαλούν οι Τούρκοι στο Twitter για το γήπεδο της ΑΕΚ! «Είναι το έθιμο μας να κατακτούμε την Αγία Σοφία. Ερχόμαστε, γείτονα»

Προκαλούν οι Τούρκοι στο Twitter για το γήπεδο της ΑΕΚ! «Είναι το έθιμο μας να κατακτούμε την Αγία Σοφία. Ερχόμαστε, γείτονα»

Και πάμε να αναφέρουμε μερικά από τα tweets που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σας προτρέπουμε να παραμείνετε ψύχραιμοι, διότι ορισμένοι από τους γείτονες σπεύδουν να θυμίσουν τα όσα έγιναν στην άλωση της Κωνσταντινούπολης, μιας και ο τελικός διεξάγεται ανήμερα της 29ης Μαΐου και όχι μόνο.

«Η Αγία Σοφία ανήκει στους Τούρκους και είναι τζαμί, όχι γήπεδο. Η UEFA πρέπει να διορθώσει άμεσα την κατάσταση», αναφέρει μεταξύ άλλων χρήστης του Twitter.

Ενώ έτερος χρήστης του Twitter αναφέρει: «Όταν το λένε Αγία Σοφία, θέλω να κάνω μια κατάκτηση και να την αλλάξω»

Οι προκλήσεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ…Υπάρχουν και άλλα «εμπρηστικά» tweets.

«Είναι το έθιμο μας να κατακτούμε την Αγία Σοφία. Ερχόμαστε, γείτονα #Greece #greek #ayasofya», αναφέρει ακόμη ένας χρήστης την πλατφόρμα και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το τι ακριβώς εννοεί.

Επίσης ακόμη ένας Τούρκος γράφει: «Η Φενέρ, η Μπεσίκτας ακόμη και η Γαλατά θα παίξουν επίτηδες στο Conference League, πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε το τρόπαιο στο στάδιο της Αγιάς Σοφιάς».

«Ο τελικός του Conference League θα διεξαχθεί τη φετινή σεζόν στην Αγιά Σοφιά. Θα έδινα και τη ζωή μου για έναν τελικό Μπεσίκτας – Φενέρμπαχτσε», αναφέρει χαρακτηριστικά ακόμη ένας Τούρκος, την ώρα που έτερος χρήστης αναφέρει πως αν το πάρει τουρκική ομάδα στην Αθήνα, η Ελλάδα θα πέσει εθνικό πένθος και οι σημαίες θα είναι μεσίστιες.

 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube