Weather Icon

Μεγάλη επιτυχία της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών με την αποτροπή τρομοκρατικού χτυπήματος από το Ιράν κατά ισραηλινών στόχων! Συγχαρητήρια ανακοίνωση από Νετανιάχου

Μεγάλη επιτυχία της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών με την αποτροπή τρομοκρατικού χτυπήματος από το Ιράν κατά ισραηλινών στόχων! Συγχαρητήρια ανακοίνωση από Νετανιάχου

Το Ισραήλ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας στην Κύπρο ότι η Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών (Κ.Υ.Π) σε συνεργασία «με άλλες δυο μυστικές υπηρεσίες δυτικών χωρών», πέτυχαν να αποτρέψουν τρομοκρατικό κτύπημα κατά ισραηλινών ή εβραϊκών στόχων στο νησί.

Συγκεκριμένα, αργά απόψε το Γραφείο Πρωθυπουργού στην Ιερουσαλήμ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία χαιρετίζει την επιτυχή επιχείρηση, αναφέροντας ότι «το Ισραήλ χαιρετίζει την αποτροπή του τρομοκρατικού κτυπήματος που σχεδιαζόταν να λάβει χώρα στο έδαφος της Κύπρου κατά ισραηλινών στόχων».

«Το Κράτος του Ισραήλ εργάζεται παντού και με πλήθος ποικίλων μεθόδων για να προστατεύσει Εβραίους και Ισραηλινούς και θα συνεχίζει να εργάζεται για να εκριζώσει την ιρανική τρομοκρατία, οποτεδήποτε προσπαθήσει να σηκώσει κεφάλι και σε οποιοδηποτε σημείο του κόσμου, ακομα και μέσα στο ίδιο το Ιράν, από το οποίο προέρχεται η μεγαλύτερη διασπορά τρομοκρατικών εναργειών», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου του ισραηλινού Πρωθυπουργού, Βενιαμίν Νετανιάχου.

Η κρατική ισραηλινή τηλεόραση αναμετέδωσε το περιεχόμενο των σημερινών δημοσιευμάτων του κυπριακού Τύπου, χωρίς να παρουσιάζει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, επιβεβαιώνοντας την βασιμότητα των στοιχείων που ήδη έγιναν γνωστά στην Κύπρο .

Γαβριηλ Χαριτος – 25/6/2023

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube