Weather Icon
Γαλλία , Ινδία 18 Ιουνίου 2023

Η Ινδία έχει τη δυνατότητα να γίνει μια από τις υπερδυνάμεις του κόσμου

Η Ινδία έχει τη δυνατότητα να γίνει μια από τις υπερδυνάμεις του κόσμου

“Η Ινδία έχει τη δυνατότητα να γίνει μια από τις υπερδυνάμεις του κόσμου για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι ο πληθυσμός. Είναι ένας πληθυσμός επιχειρηματιών και καινοτόμων. Μπορούν να δημιουργήσουν, να εφεύρουν, να διαταράξουν και τον τελευταίο , αλλά το λιγότερο σημαντικό είναι ότι έχουν μεγάλη καρδιά”, ανέφερει ο πρόεδρος της γαλλικής διαφημιστικής εταιρείας Publicis groupe και ιδρυτής της VivaTech, Μορίς Λεβί. μετά τα εγκαίνια του India Pavilion στη μεγαλύτερη εκδήλωση startup της Ευρώπης που διοργανώθηκε στο Παρίσι.

Μιλώντας στο Ινδικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Λεβί είπε: “Η Ινδία έχει τη δυνατότητα να γίνει μια από τις υπερδυνάμεις του κόσμου για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι ο πληθυσμός. Είναι ένας πληθυσμός επιχειρηματιών και καινοτόμων. Μπορούν να δημιουργήσουν, να εφεύρουν, να διαταράξουν και τον τελευταίο , αλλά το λιγότερο σημαντικό είναι ότι έχουν μεγάλη καρδιά. Η Ινδία κάνει τεράστια βήματα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Αν κοιτάξετε τη διαφορά σε λίγα χρόνια από αυτό που συνέβη στην Ινδία, είναι απολύτως φανταστικό γιατί η Ινδία δεν ήταν σχεδόν πουθενά όσον αφορά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Και τώρα είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στον κόσμο».

Μιλώντας για την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στη Γαλλία στις 14 Ιουλίου, την εθνική εορτή της Γαλλίας, μετά από πρόσκληση του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ο Λεβί είπε: «Η σχέση Ινδίας και Γαλλίας είναι μια σχέση συμμαχίας, εταιρικής σχέσης και αμοιβαίου σεβασμού/ Είναι μεγάλη μας τιμή που ο Πρωθυπουργός Μόντι θα έρθει για την Ημέρα της Βαστίλης. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι γιατί αυτό ενισχύει τη συμμαχία και τη συνεργασία μεταξύ του προέδρου Μακρόν και του πρωθυπουργού Μόντι, μεταξύ Γαλλίας και Ινδίας και ενισχύει την ανάπτυξη των οικονομιών μας».

Ο Πρέσβης της Ινδίας στη Γαλλία Τζαέντ Ασράφ εγκαινίασε το India Pavilion στη μεγαλύτερη νεοφυή και τεχνολογική εκδήλωση της Ευρώπης Viva Technology που ξεκίνησε την την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023. Η Ινδία ήταν η Χώρα της Χρονιάς στη VivaTech το 2022. Φέτος, περίπου 70 ινδικές νεοφυείς (start ups) επιχειρήσεις συμμετείχαν στην εκδήλωση υπό την ηγεσία του Υπουργείου Ηλεκτρονικής και Πληροφορικής και του Τμήματος (MEITY) και του Τμήματος Προώθησης Βιομηχανίας και Εσωτερικού Εμπορίου ( DPIIT), Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας, Κυβέρνηση της Ινδίας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube