REAL TIME |

Απίστευτη πρόκληση από τον Μπουρχάν Μπαράν του ΠΑΣΟΚ: ”Ναι, είμαστε Τούρκοι”!

Απίστευτη πρόκληση από τον Μπουρχάν Μπαράν του ΠΑΣΟΚ: ”Ναι, είμαστε Τούρκοι”!

Στην εφημερίδα GÜNDEM μίλησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν. Τονίζοντας τη σημασία των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου, ο Μπαράν τόνισε ότι οι βουλευτικές εκλογές δεν ολοκληρώθηκαν στις 21 Μαΐου και ότι νέες εκλογές θα λάβουν χώρα στις 25 Ιουνίου.

Υπενθυμίζοντας ότι στην Ξάνθη εξελέγησαν δύο βουλευτές της μειονότητας, ο Μπαράν είπε ότι η ίδια επιτυχία πρέπει να επαναληφθεί και στις 25 Ιουνίου.

Ο Μπαράν ανέφερε ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ειδικά στην Ξάνθη είπαν «ψηφίστε μας για να μην εκλεγούν οι δύο Τούρκοι» και πρόσθεσε «Ο Θεός να τους έχει καλά, δέχονται ότι είμαστε Τούρκοι».

Ο Μπαράν είπε: “Οι μειονοτικοί μας δεν οφείλουν να πιστεύουν στο Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Τα αποτελέσματα είναι μαθηματικά ξεκάθαρα. Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Φυσικά, δεν έχει νόημα να ψηφίσουμε για τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο:

Αλήθεια, ο κύριος Ανδρουλάκης τι έχει να πει για όλα αυτά;

ΠΗΓΗ: directus.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube