Weather Icon

Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση με τα ”όργανα” της Άγκυρας στη Θράκη

Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση με τα ”όργανα” της Άγκυρας στη Θράκη

Η υποψήφια Βουλευτής Ροδόπης με το ΠΑΣΟΚ, Σιμπέλ Μουσταφάογλου, προχώρησε σε δύο προκλήσεις

Αρχικά η Σιμπέλ Μουσταφάογλου όπως ανακοίνωσε στο προφίλ της: ”σήμερα συμμετείχα στον διαγωνισμό ανάγνωσης του Κορανίου που διοργάνωσε ο εκλεκτός Μουφτής. Ο Θεός να ευλογεί όλους όσους έκαναν την προσπάθεια. Συγχαίρω τους Μουφτές, Θρησκευτικούς Λειτουργούς, Γονείς και Παιδιά μας. Πρωταρχικό καθήκον όλων μας να μεγαλώσουμε γενιές που γνωρίζουν καλά τη θρησκεία, τη γλώσσα και τον πολιτισμό τους.”

Βέβαια η κυρία Σιμπέλ Μουσταφάογλου, βρέθηκε σε εκδήλωση που συμμετείχε ο ψευδομουφτής και όργανο της Άγκυρας στη περιοχή!

Και οι προκλήσεις συνεχίζονται, καθώς σε συνέντευξη που παραχώσε στο τουρκικό Haber global, το τουρκικό ΜΜΕ την ανέφερε ως ”Τουρκάλα”.Η ίδια νιώθει ”τουρκάλα”, η ελληνίδα; Γιατί δεν αντέδρασε; Γιατί ο κ. Ανδρουλάκης δεν παραμβαίνει;

Τι αναφέρει το άρθρο:

”Η γειτονική Ελλάδα πηγαίνει επίσης στις κάλπες αυτόν τον μήνα. Τα κόμματα που συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου πρέπει να λάβουν τουλάχιστον το 46% των ψήφων για να σχηματίσουν κυβέρνηση μόνα τους. Ωστόσο, στην παρούσα συγκυρία, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να πετύχει αυτό το ποσοστό. Προβλέπεται ότι θα σχηματιστεί ξανά κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα. Αναμένεται επίσης να γίνει μια πρώτη σε αυτές τις εκλογές και να μπει στο κοινοβούλιο η πρώτη μουσουλμάνα Τουρκάλα βουλευτής.

Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, μουσουλμάνα και Τουρκάλα υποψήφια βουλευτής, αναμένεται να μπει στο κοινοβούλιο σε αυτές τις εκλογές στην Ελλάδα. Η Μουσταφάογλου, που είναι υποψήφιος από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, θα είναι η πρώτη μουσουλμάνα Τουρκάλα που θα μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο εάν εκλεγεί.

Δηλώνοντας ότι θα συμβάλει στην εδραίωση θετικής ειρήνης και φιλίας μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας εάν εκλεγεί, η Mustafaoğlu είπε: «Η θετική εξέλιξη των πολιτικών, οικονομικών, στρατιωτικών, πολιτιστικών και διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των κυβερνήσεων των δύο χωρών είναι σημαντική για την ευημερία και των δύο λαών.Θα επιτελέσω το έργο μου προς αυτή την κατεύθυνση». είπε.

Δηλώνοντας ότι οι γυναίκες πρέπει να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην πολιτική, η Mustafaoğlu είπε, “Η πολιτική θα πρέπει να είναι ένας χώρος όπου άνδρες και γυναίκες θα υπηρετούν εξίσου και θα είναι η φωνή της κοινωνίας».”

 

Αποκλειστικό: Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση με τα ”όργανα” της Άγκυρας στη Θράκη-Τουρκικό ΜΜΕ: ”Η πρώτη τουρκάλα θα εκλεγεί στο ελληνικό κοινοβούλιο”!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube