REAL TIME |

Τζούλιο Τέρζι στους G7: Οικονομικός γίγαντας η Ινδία! Υποδειγματικό το διπλωματικό της μοντέλο

Τζούλιο Τέρζι στους G7: Οικονομικός γίγαντας η Ινδία! Υποδειγματικό το διπλωματικό της μοντέλο

Οικονομικό γίγαντα χαρακτήρισε την Ινδία ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας, Τζούλιο Τέρζι, υποστηρίζοντας, ότι η ασιατική χώρα έχει πρόοδο και πολύ γρήγορη ανάπτυξη υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Σε συνέντευξή του Ινδικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Τέρζι υποστήριξε, ότι αυτή η συγκυρία είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την Ινδία υπονοώντας ότι μπορεί να ενταχθεί στους G7 και χαρακτήρισε τη χώρα σημαντικό παράγοντα στα Ηνωμένα Έθνη.

Παράλληλα μιλώντας στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής των G7, η οποία ολοκληρώθηκε στις 21 Μαΐου, στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας, ο Τέρζι είπε ότι το ινδικό διπλωματικό μοντέλο είναι υποδειγματικό και ότι ο κόσμος, ειδικά οι μικρότερες χώρες, που έχουν υποστεί κρίση, θα μπορούσαν να επωφεληθούν από έναν πολιτικό και οικονομικό γίγαντα, την Ινδία.

“Αναφέρω το QUAD (ΗΠΑ, Αυστραλία, Ινδία, Ιαπωνία), αλλά αναφέρω επίσης τη Νοτιοανατολική οργάνωση, καθώς η ASEAN (Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας) είναι ίσως μια μικρή εγγύηση για τον Ινδο-Ειρηνικό, την τεράστια ομάδα χωρών που χρειάζονται έναν οικονομικό γίγαντα, όπως η Ινδία, έναν πολιτικό γίγαντα όπως η Ινδία που έχει πρόοδο, μέλλον, μια πολύ γρήγορη ανάπτυξη που είναι μια ανάπτυξη υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη χώρα”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube