Weather Icon
Βόρειος Ήπειρος 15 Μαΐου 2023

Τι δήλωσε ο Φ. Μπελέρης μετά τη νίκη του στη Χειμάρα

Τι δήλωσε ο Φ. Μπελέρης μετά τη νίκη του στη Χειμάρα

Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα!

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία», ανέφερε σε μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Την πρώτη του δήλωση μέσα από τη φυλακή πραγματοποίησε ο ομογενής Φρέντι Μπελέρης, μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χειμάρρας.

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χειμάρρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από ένα θρίλερ στη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Χειμάρρα, ο Φρέντι Μπελέρης επικράτησε του Γκιόργκι Γκόρο. 

Ο ομογενής υποψήφιος που παραμένει υπό κράτηση, νίκησε τον αντιπάλο του, ο οποίος είχε τη στήριξη της κυβέρνησης του Έντι Ράμα. 

Πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είχε διακοπεί η διαδικασία της καταμέτρησης, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί κόσμος στο γήπεδο της Χειμάρρας. Πρόκειται για Έλληνες ομογενείς που προσήλθαν για να αντιδράσουν για τη διακοπή της καταμέτρησης. Κατόπιν, με την πρώτη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. 

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube