Weather Icon

Σ. Σοϊγκού, ΥΠΑΜ Ρωσίας: Η Δύση μας κάνει ακήρυκτο πόλεμο

Σ. Σοϊγκού, ΥΠΑΜ Ρωσίας: Η Δύση μας κάνει ακήρυκτο πόλεμο

Η Ρωσία ελέγχει τα πυρηνικά στη Λευκορωσία

Ο έλεγχος και η απόφαση χρήσης των πυρηνικών μας όπλων στη Λευκορωσία ανήκει στη Μόσχα, υποστηρίζει ο Ρώσος υπουργός Άμυνας

Η Δύση διεξάγει έναν ακήρυκτο πόλεμο κατά της Ρωσίας και της Λευκορωσίας υποστήριξε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Sergei Shoigu, ο οποίος διαβεβαίωσε πως η Ρωσία είναι αυτή που ελέγχει τα πυρηνικά όπλα που έχουν μεταφερθεί στη Λευκορωσία.

Κατά την επίσκεψη του στη Λευκορωσία, ο Shoigu υποστήριξε πως τα πυρηνικά όπλα που έχει αναπτύξει στη Λευκορωσία η Ρωσία, τελούν υπό τον έλεγχο της.

«Η Ρωσία δεν μεταφέρει πυρηνικά όπλα στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας.  Ο έλεγχος και η απόφαση χρήσης τους παραμένει στη ρωσική πλευρά» υποστήριξε ο Shoigu κατά την υπογραφή εγγράφων και συμφωνιών που καθορίζουν τη διαδικασία διατήρησης των ρωσικών μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων σε ειδική εγκατάσταση αποθήκευσης τους στη Λευκορωσία.

Πρόσθετα μέτρα εάν χρειαστεί

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας υπογράμμισε πως η Δύση διεξάγει έναν «ακήρυκτο πόλεμο» εναντίον της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και σημείωσε ότι εάν χρειαστεί, «στο μέλλον ενδέχεται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση της ασφάλειας» της Λευκορωσίας και την αντιμετώπιση της στρατιωτικο-πολιτικής κατάστασης.
Μάλιστα ο Shoigu υποστήριξε ότι όλα τα μέτρα που εφαρμόζουν Ρωσία και Λευκορωσία «συμμορφώνονται με όλες τις υφιστάμενες διεθνείς νομικές τους υποχρεώσεις».

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube