Weather Icon

Οι Μυστικές Υπηρεσίες του Πακιστάν (ISI) λειτουργούν εκτεταμένο δίκτυο λαθρεμπορίου! Παράγουν τρομοκρατία και διακινούν ναρκωτικά

Οι Μυστικές Υπηρεσίες του Πακιστάν (ISI) λειτουργούν εκτεταμένο δίκτυο λαθρεμπορίου! Παράγουν τρομοκρατία και διακινούν ναρκωτικά

Η ISIS συγκέντρωσε κεφάλαια με το πρόσχημα των μαύρων επιχειρήσεων που στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση δικτύων λαθρεμπορίου.

Εκτεταμένο δίκτυο λαθρεμπορίου λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν  (ISI) , με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων αξιωματικών του στρατού, ανέφερε η ιστοσελίδα “Khalsa Vox” επικαλούμενη μια συνέντευξη μεταξύ των συνταξιούχων στρατιωτικών αξιωματικών του Πακιστάν, Ταγματάρχη Adil Raja, με τον συνταγματάρχη Akbar Hussain.

Σύμφωνα με την είδηση, το δίκτυο φέρεται να τροφοδότησε το κίνημα του Χαλιστάν και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία και τη λειτουργία της ναρκο-τρομοκρατίας. Σε συνέντευξή του, ο Πακιστανός στρατιωτικός αξιωματικός συνταγματάρχης Akbar Hussain μίλησε με τον συνταξιούχο Πακιστανό στρατιωτικό αξιωματικό και τον Ταγματάρχη, ενεργό στο Youtube, Adil Raja, ο οποίος μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες του ISI, σύμφωνα με την έκθεση Khalsa Vox.

Ο Adil Raja είπε ότι η ISI εκμεταλλεύτηκε ανθρώπους όπως ο αρχηγός της Khalistan Commando Force (KCF), Paramjit Singh Panjwad για να λειτουργήσει καρτέλ ναρκωτικών και να στοχεύσει τη νεολαία του Παντζάμπ. Η υπηρεσία πληροφοριών παρείχε βοήθεια στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών στην Ινδία και τρομοκράτες όπως ο Παντζουάντ ως πιόνια.’

Ο συνταγματάρχης Akbar Hussain είπε ότι πολλοί υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί ήταν μέρος αυτού του παράνομου δικτύου ναρκωτικών που έχει ριζώσει στο σύστημα. Μια τέτοια εμπλοκή δεν δείχνει καλά τις μονάδες του τάγματος και ατιμάζει την πακιστανική σημαία.

Ο Adil Raja είπε ότι η ISI συγκέντρωσε κεφάλαια με το πρόσχημα των μαύρων επιχειρήσεων που στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση δικτύων λαθρεμπορίου. Ισχυρίστηκε ότι ο Paramjit Singh Panjwad υπό την προστασία της ISI έστειλε παράνομα όπλα και ναρκωτικά στην Ινδία από όλα τα σύνορα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υπηρεσία πληροφοριών παρέμεινε εξαρτημένη από τον Panjwad για να κλιμακώσει τον αυτονομισμό του Χαλιστάν στο Παντζάμπ και να σχεδιάσει τρομοκρατικές επιθέσεις όπως η έκρηξη βόμβας το 1999 κοντά στο Γραφείο Διαβατηρίων του Τσαντιγκάρ.

Ο Panjwad, ο οποίος ήταν γνωστός ως Malik Sardar Singh στη Λαχόρη, τελικά πυροβολήθηκε από άγνωστους επιτιθέμενους στην πόλη Johar της Λαχόρης στις 6 Μαΐου, σύμφωνα με την έρευνα της ιστοσελίδα Khalsa Vox. Τον Ιούλιο του 2020, η ινδική κυβέρνηση όρισε την οργάνωσή του, την Khalistan Commando Force (KCF), ως τρομοκρατική ομάδα μετά από βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες που αποδίδονται στην ομάδα. Ο Ταγματάρχης Adil Raja ισχυρίστηκε ότι ο πακιστανικός στρατός χρησιμοποίησε ηθοποιούς ως δολώματα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube