Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 19 Μαΐου 2023

Ο Ρώσος ΥΠΑΜ Σ. Σοϊγκού στη Ζαπορίζια – Τι εντολές έδωσε

Ο Ρώσος ΥΠΑΜ Σ. Σοϊγκού στη Ζαπορίζια – Τι εντολές έδωσε

Ο Σοϊγκού απένειμε μετάλλια σε Ρώσους στρατιώτες

Επίσκεψη στη Zaporizhia, εκεί όπου πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν συγκεντρωθεί περίπου 65.000 Ουκρανοί στρατιώτες, πραγματοποίησε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Sergei Shoigu, ο οποίος επιθεώρησε τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ο Shoigu επιθεώρησε έναν από τους στρατιωτικούς σχηματισμούς της ομάδας Vostok και κατόπιν, κατά τη διάρκεια σύσκεψης, ενημερώθηκε από τους διοικητές της μονάδας για την κατάσταση που επικρατεί στο μέτωπο, για τις κινήσεις που κάνουν οι ρωσικές δυνάμεις αλλά και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο ουκρανικός στρατός.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Shoigu σημείωσε την εξαιρετική σημασία που έχει ο εντοπισμός και η εξουδετέρωση του στρατιωτικού εξοπλισμού και των κινήσεων των εχθρικών δυνάμεων και έδωσε εντολή στις δυνάμεις να συνεχίσουν το έργο της αναγνώρισης και αναχαίτισης των εχθρικών δυνάμεων.

Κατόπιν ο Ρώσος υπουργός Άμυνας ευχαρίστησε τους Ρώσους στρατιώτες για την αφοσίωση και τον ηρωισμό τους και τους απένειμε μετάλλια τιμής.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube