Weather Icon

Καταδική των αρχών των Σκοπίων από τον Βέμπερ! Υπερασπίστηκε τον Βούλγαρο ευρωβουλευτή

Καταδική των αρχών των Σκοπίων από τον Βέμπερ! Υπερασπίστηκε τον Βούλγαρο ευρωβουλευτή

Ο ηγέτης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ, στάθηκε υπέρ του Βούλγαρου ευρωβουλευτή Αντρέι Κοβάτσεφ.

«Είναι πρωτοφανές και απαράδεκτο ότι ο Αντρέι Κοβάτσεφ δεν επετράπη να εισέλθει στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας στις 6 Μαΐου», έγραψε ο Βέμπερ στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Βέμπερ καταδικάζει κατηγορηματικά τις ενέργειες των Σκοπίων και την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει επειγόντως την κατάσταση, αναφέρουν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

Στις 6 Μαΐου, οι αρχές Σκοπίων αρνήθηκαν να αφήσουν τον ευρωβουλευτή Andrej Kovachev και πολλούς άλλους Βούλγαρους πολίτες να εισέλθουν στη χώρα.

Η αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας ισχυρίστηκε ότι οι Βούλγαροι πολίτες δεν αποδέχθηκαν τους όρους και τις προϋποθέσεις που έθεσε νόμιμα η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτήν.

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube