Weather Icon

Γιώργος Αϋφαντής: Καραμπινάτη μειοδοσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Αϋφαντής: Καραμπινάτη μειοδοσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρέσβης ε.τ, Γιώργος Αϋφαντής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στο Ράδιο 984 για την θέση της Ελλάδας στις γεωπολιτικές εξελίξεις, σημειώνοντας ότι οι σύμμαχοι μας από την στιγμή που μας θεωρούν δεδομένους στις αποφάσεις τους στην περιοχή, ρίχνουν το βάρος τους στο πως θα ρυμουλκηθεί η Τουρκία στις θέσεις τους, έτοιμοι για παραχωρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Παραχωρήσεις με στόχευση ιδίως , όπως είπε από τις ΗΠΑ, να μετατρέψουν την Ανατολική Μεσόγειο με συμφωνίες και διαπραγματεύσεις σε έναν ενιαίο χώρο εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων με διαμοιρασμό μέρους των κερδών ανάλογα με το ειδικό βάρος της κάθε χώρας , άρα σε βάρος τελικά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου.

Αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα λέει ο Γιώργος Αϋφαντής η νέα συμφωνία Ισραήλ – Κύπρου για την όδευση των αγωγών.

Μιλάει για τις εξελίξεις με την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, αλλά και τις μεγάλες γεωπολιτικές ανακατατάξεις .

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube