Εκλογές σε κλίμα εκφοβισμού στη Χειμάρρα

Εκλογές σε κλίμα εκφοβισμού στη Χειμάρρα

Ξεκίνησε νωρίς σήμερα η εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη δημάρχου στη Χιμάρα με γνωστά αλλά και αναμενόμενα προβλήματα τα οποία προκαλούνται από το στρατόπεδο του Σοσιαλιστικού κόμματος.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στα εκλογικά κέντρα όπου παραδοσιακά ο Φρέντης Μπελέρης και η ΟΜΟΝΟΙΑ καταλαμβάνουν την πρώτη θέση. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα κέντρα στο κέντρο της Χιμάρας καθώς και στη Παλαιά Χιμάρα. Η τακτική του στρατοπέδου Ράμα είναι η παρακώληση της διαδικασίας, σε μια απόπειρα να αποθαρρύνουν τον κόσμο. Αυτό επιτυγχάνεται διακόπτοντας τη διαδικασία με κάθε ευκαιρία και σκίζοντας τις λίστες από τις οποίες οι ψηφοφόροι ενημερώνονται αν υπάγονται στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο. 

Στα ίδια εκλογικά κέντρα έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ασφαλιτών, καθώς και ανθρώπων του επιτελείου και του στενού κύκλου του δημάρχου οι οποίοι απροκάλυπτα κρατούν στα χέρια λίστες και σημειώνουν όσους ψηφίζουν ακριβώς μπροστά από τον είσοδο του κέντρου. 

Κάτι αντίστοιχο φυσικά δεν συμβαίνει στα εκλογικά κέντρα όπου το Σοσιαλιστικό κόμμα θεωρεί πως θα κερδίσει.

Παρόλα αυτά ο κόσμος παραμένει αισιόδοξος και δεν πτοείται.

ΠΗΓΗ: Himara.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube