REAL TIME |

Weather Icon
Ιστορία , Πολιτισμός 28 Μαΐου 2023

30 Μαΐου 2023: Εκδήλωση για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Φιλέλληνες»

30 Μαΐου 2023: Εκδήλωση για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Φιλέλληνες»

Η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό, σε συνεργασία με το Μουσείο Φιλελληνισμού και το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων, οργανώνει εκδήλωση με στόχο να εντάξει στον πολιτιστικό χάρτη της πρωτεύουσας το νέο Mνημείο Φιλελλήνων, που θα τοποθετηθεί στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στην καρδιά της Αθήνας, στον χώρο του Πολεμικού Μουσείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, στις 19:30, στην κεντρική αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του Πολεμικού Μουσείου, για την πρώτη προβολή της νέας ταινίας με τίτλο «Οι Φιλέλληνες».

Η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και το Φιλελληνισμό και το Μουσείο Φιλελληνισμού έχουν δημιουργήσει μία υψηλού επιπέδου ταινία διαρκείας 35 λεπτών, με θέμα το φιλελληνικό ρεύμα από την Αναγέννηση έως την απελευθέρωση της Ελλάδος και τον ρόλο των Φιλελλήνων στην επίτευξη της ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους. Η ταινία, η οποία χαρακτηρίζεται από άρτια αισθητική και εξαιρετική ποιότητα, θα προβληθεί στην ελληνική γλώσσα με αγγλικούς υποτίτλους, ενώ σ’ αυτήν συμμετέχουν περισσότεροι από 50 ηθοποιοί. To trailer της ταινίας είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο.

Είσοδος ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στο [email protected]

Τοποθεσία: Αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας»,
Πολεμικό Μουσείο
Ημερομηνία : Τρίτη, 30 Μαΐου 2023
Ώρα Έναρξης: 19:30

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube