REAL TIME |

Weather Icon

Σωματείο Δράσης “Νίκος Καπετανίδης”: Κανείς δεν ξεχνά τους Αρμενίους! Η Τουρκία διατηρεί δολοφονικό μηχανισμό εξάλειψης κάθε τι διαφορετικού

Σωματείο Δράσης “Νίκος Καπετανίδης”: Κανείς δεν ξεχνά τους Αρμενίους! Η Τουρκία διατηρεί δολοφονικό μηχανισμό εξάλειψης κάθε τι διαφορετικού

“Μια γενοκτόνα πολιτική που θέλησε να αλλάξει την ιστορική γεωγραφία και ιστορία χιλιάδων ετών”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Δράσης “Νίκος Καπετανίδης”.

Το σωματείο Δράσης “Νίκος Καπετανίδης” τιμά σήμερα την άσβεστη μνήμη των θυμάτων Γενοκτονίας του Αρμενικού Λαού από τις Τουρκικές θηριωδίες το 1915, με τελικό απολογισμό την εκτέλεση με κάθε βάρβαρο τρόπο και τεχνική “αλά Τούρκα” 1.500.000 αθώων.

Η Τουρκία είχε και διατηρεί σε εγρήγορση έναν δολοφονικό μηχανισμό εξάλειψης κάθε τι διαφορετικού, που δεν αρμόζει στην Ρατσιστική θεωρία που γέννησαν οι Νεότουρκοι και Κεμαλικοί σε βαθμό που να αποτελέσει αυτή η “ικανότητα μαζικής εξόντωσης” πρότυπο για τον μαθητή του Κεμάλ, τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος υμνώντας αργότερα τον δάσκαλο του από την Χρυσαυγή Λαγκαδά, τον επονομαζόμενο “Σταχτή Λύκο,” αναφώνησε το πασίγνωστο:

“Ποιός θυμάται πλέον τους Αρμενίους” ? θέλοντας να καθησυχάσει τα μέλη του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος Γερμανίας για τις επιπτώσεις στην εικόνα του, από την έναρξη των εγκλημάτων Γενοκτονίας κατά των Εβραίων της Ευρώπης.

Σήμερα κανείς δεν ξεχνά τους Αρμενίους.

Σήμερα απαιτούμε την διεθνή καταδίκη της Τουρκίας ως συστήματος, που πολτοποίησε την κληρονομιά των γηγενών λαών στα εδάφη που κατέλαβε, εξανδραπόδισε τους πληθυσμούς, προχώρησε σε μαζικούς εξισλαμισμούς και έσβησε από τον χάρτη ονόματα πόλεων, μνημείων, χωριών.

Μια γενοκτόνα πολιτική που θέλησε να αλλάξει την ιστορική γεωγραφία και ιστορία χιλιάδων ετών.

Σήμερα η θύμηση μας ταξιδεύει στο Αραράτ, στην Κιλικία, το Ντέρσιμ, το Αννί, το Χαρπούτ, το Μουσά Ντάγ.
Κλίνουμε το γόνυ ευλαβικά.

Και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στην Δημοκρατία της Αρμενίας για τον αγώνα της στο Αρτσάχ , τον διαρκή της αγώνα για την οριστική δικαίωση όλων των Αρμενίων.

Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube