Weather Icon

Πιλότοι MiG-29 της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Αρμενίας κατέστρεψαν εχθρικές αντιαεροπορικές άμυνες στο πλαίσιο άσκησης

Πιλότοι MiG-29 της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Αρμενίας κατέστρεψαν εχθρικές αντιαεροπορικές άμυνες στο πλαίσιο άσκησης

Πιλότοι μαχητών πολλαπλών χρήσεων MiG-29 της επιχειρησιακής-τακτικής αεροπορίας της στρατιωτικής βάσης της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας (Νότια Στρατιωτική Περιοχή) στην Αρμενία κατέστρεψαν εγκαταστάσεις αεράμυνας του συμβατικού εχθρού στο πλαίσιο της δοκιμής ελέγχου για τη χειμερινή εκπαιδευτική περίοδο. Αυτό αναφέρθηκε από την υπηρεσία Τύπου της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Σύμφωνα με το σχέδιο των ασκήσεων, η διοίκηση του συγκροτήματος έλαβε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία των «εχθρικών» εναέριων αμυντικών δυνάμεων στα υψίπεδα.

Οι πιλότοι των MiG-29 πέταξαν εκπαιδευτικές και πολεμικές αποστολές στην περιοχή όπου βρίσκονταν οι εγκαταστάσεις αεράμυνας του αντιπάλου και κατέστρεψαν τους στόχους με ηλεκτρονικά πλήγματα.

Ως αποτέλεσμα του πλήγματος, όλοι οι στόχοι εξαλείφθηκαν. Οι πτήσεις εκτελούνταν σε διάφορες ώρες της ημέρας σε ζεύγη και σχηματισμούς. Στις εκπαιδευτικές πτήσεις συμμετείχαν περισσότεροι από 130 στρατιωτικοί της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, περίπου 25 μονάδες στρατιωτικού και ειδικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκαφών πολλαπλού ρόλου MiG-29.

Επιπλέον, ειδικοί των μονάδων επισκευής υλικοτεχνικής υποδομής της στρατιωτικής βάσης της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας πραγματοποίησαν ειδικές εργασίες στο πεδίο στο πλαίσιο της επιθεώρησης ελέγχου για τη χειμερινή περίοδο εκπαίδευσης.

Επίσης, στην οροσειρά, οι στρατιώτες της μονάδας της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας πραγματοποίησαν μια σειρά από εργασίες ρύθμισης, στερέωσης, κλειδαριάς και μηχανολογικές εργασίες σε συνθήκες πεδίου.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube