Weather Icon
Αθλητικά , Κύπρος 7 Απριλίου 2023

Οριστικό στην Κύπρο… μαζί με εκλογές το Κύπελλο Ελλάδας!

Οριστικό στην Κύπρο… μαζί με εκλογές το Κύπελλο Ελλάδας!

Εκτός Ελλάδας ο μεγάλος τελικός, μία ημέρα πριν την προσφυγή στις κάλπες, αφού στις 21 Μαΐου έχουν ανακοινωθεί οι εθνικές εκλογές.
 

Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και μετά από πρόταση του προέδρου Τάκη Μπαλτάκου, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Novibet θα γίνει στις 20 Μαΐου στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Όλα τα μέλη της επιτροπής, 16 τον αριθμό, συμφώνησαν με την πρόταση που κατατέθηκε και έτσι ο δεύτερος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί το Σάββατο, παραμονή των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα, αλλά το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε κυπριακό έδαφος.

Υπενθυμίζεται πως ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου, ύψωσε απαγορευτικό για την διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό υπό το φόβο επεισοδίων. Άλλο γήπεδο εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης που να πληροί τις προϋποθέσεις δεν φαίνεται να υπήρχε και έτσι καταλήξαμε στην λύσητης Λευκωσίας. Συν τοις άλλοις, μετά τον ορισμό των εκλογών στις 21 Μαΐου, θα ήταν αδύνατο να διεξαχθεί ο τελικός επί ελληνικού εδάφους την παραμονή τους (20/5). Επί ελληνικού εδάφους θα ήταν αδύνατο λόγω εκλογών να γίνει ο τελικός νωρίτερα από τις 27 Μαΐου κι ενώ οι ομάδες θα ήθελαν να έχουν αποδεσμεύσει τους παίκτες τους για διακοπές το συντομότερο δυνατό, αφού ακολουθούν τα καλοκαιρινά προκριματικά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η πρόταση που κατατέθηκε ψηφίστηκε ομόφωνα και έτσι το μεγάλο ματς μεταξύ του ΠΑΟΚ και ενός εκ των ΑΕΚ ή Ολυμπιακού, θα γίνει στις 20 Μαΐου στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στο ΓΣΠ.

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube