Weather Icon
Αζερμπαϊτζάν , Λιβύη , Τουρκία 30 Απριλίου 2023

Οι «κολλητοί» του Ερντογάν από Λιβύη και Αζερμπαϊτζάν στην έκθεση «Teknofest 2023»

Οι «κολλητοί» του Ερντογάν από Λιβύη και Αζερμπαϊτζάν στην έκθεση «Teknofest 2023»

Ο πρωθυπουργός με έδρα την Τρίπολη Αμπντούλ Χαμίντ αλ Ντμπέιμπε συμμετείχε το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στην Κωνσταντινούπολη, στις δραστηριότητες της έβδομης έκθεσης «Teknofest 2023», παρουσία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ, γράφει λιβυκό δημοσίευμα.

Στην ομιλία του, ο αλ Ντμπέιμπε τόνισε την ιστορική σχέση μεταξύ του λιβυκού και του τουρκικού λαού, εξήρε τις ιστορικές σχέσεις των δύο χωρών και τη μεγάλη συνεργασία στον τομέα των αμυντικών βιομηχανιών.

Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε επίσης την ευτυχία του με τη συμμετοχή του Ντμπέιμπε και του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν σε αυτή την εξειδικευμένη έκθεση και την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση, επαινώντας τις διακεκριμένες σχέσεις με τη Λιβύη.

Ο Ερντογάν, ο Αλ Ντμπέιμπε και ο Αλίεφ τίμησαν τους εξαιρετικούς μαθητές από τις τουρκικές επαρχίες στον τομέα των επιστημών του διαστήματος και της αεροπορίας.

Η έβδομη συνεδρία της έκθεσης  Teknofest πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική και διαστημική έκθεση στην Τουρκία και η δεύτερη στον κόσμο, όπως σημειώνεται.

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube