Weather Icon
Απόψεις 1 Απριλίου 2023

Μουσουλμανική αδελφότητα και διείσδυση στην Ευρώπη

Μουσουλμανική αδελφότητα και διείσδυση στην Ευρώπη

Πρόσφατα έγινε γνωστή η εκλογή ενός εθνοτικά Πακιστανού στο ανώτατο αξίωμα της Σκωτίας. Είναι το δεύτερο περιστατικό προσώπου αυτής της χώρας που καταλαμβάνει ανώτατο αξίωμα μετά και τον δήμαρχο του Λονδίνου που επίσης είναι Πακιστανός.

Γράφει ο Αλέξανδρος Ιτιμούδης

Βλέπουμε ότι ένα αδύναμο κράτος, έρμαιο φυσικών καταστροφών αλλά και οικονομικής δυσπραγίας (με πυρηνικά όμως), αποκτά πολιτικά ερείσματα σε μια χώρα όπως η Μεγάλη Βρετανία η οποία αποτελεί βασική θαλάσσια δύναμη του κόσμου. Αυτό σε άλλες εποχές θα ήταν όχι απλά ανήκουστο αλλά θα προκαλούσε ίσως και γέλιο.

Ένας αδύναμος λοιπόν κρατικός δρων, μπόρεσε να τοποθετήσει δικούς του ανθρώπους σε υψηλά αξιώματα μιας μεγάλης δύναμης και έτσι να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα τεράστιο γεωπολιτικό δυναμικό.

Πίσω από αυτήν την επιτυχία βρίσκεται η Μουσουλμανικη Αδελφότητα, η οποία σύμφωνα με πανεπιστημιακες και όχι μόνο αναλύσεις έχει κατορθώσει να διεισδύσει στα δυτικά κράτη καθ κυρίως σε Αγγλία και Γερμανία.

Η ΜΑ μέσω της χρηματοδότησης και της πνευματικής κυρίως διδασκαλίας διαδίδει το ακραίο ισλάμ σε μουσουλμανικούς πληθυσμούς ανά την Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ. Το έμβλημα της αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Πνευματική ισχύς (βιβλίο) ώστε μετά να έρθει η φυσική ισχύς (διασταυρωμένα ξιφη). Το πνευματικό υπερτερεί του φυσικού και αυτό το ξέρουν καλά οι διδάσκαλοι της ΜΑ.📖⚔️☪️

Το Πακιστάν αποτελεί φυτώριο ακραίων ισλαμιστών μέσω των 40.000 Μαντράσας, οι οποίες έχουν υποσκελίσει την κρατική παιδεία και ασκούν ασύμμετρη επιρροή στο Πακιστάν. Οι μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν εργαλιοποιούν τους πληθυσμούς τους ανά τον δυτικό κόσμο ώστε όχι μόνο να συλλέξουν κεφάλαια για το κράτος μέσω των επιδομάτων αλλά και για να έχουν έναν δεύτερο στρατό μέσα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.🇵🇰

Η ΜΑ έχει αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία της Δύσης προκειμένου να προωθήσει την πολιτική ορθότητα μέσω της “ισλαμοφοβίας” καθώς και το ίδιο το νομοθετικό πλαίσιο της Δύσης ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να επιφέρει πλήγματα στον Δυτικό κόσμο.
Αυτό πολλοί το παίρνουν αψηφιστα όμως η Ευρώπη ήδη ξεκινάει να πληρώνει αυτήν την αυτοκτονική πολιτική.

Η πολιτική αναρρίχηση ισλαμιστών με έντονα αντιδυτικα αισθήματα όμως με δυτική μόρφωση, αποτελεί μία βόμβα στα θεμέλια των ευρωπαϊκών κρατών και εάν δεν αλλάξει γρήγορα το νομοθετικό πλαίσιο, τότε το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο.

Ήδη η ΜΑ ελέγχει πάμπολλες πανεπιστημιακες οργανώσεις σε ευρωπαϊκά κράτη ενώ έχει μεγάλη στήριξη και από ένα μέρος των ΗΠΑ οι οποίες για μεγάλο χρονικό διάστημα την ανεχτηκαν με σκοπό να την αξιοποιήσουν γεωστρατηγικα.

Αυτή τη στιγμή η ΜΑ έχει 3 φραξιες με τις 2 να είναι στην Κωνσταντινούπολη και η άλλη στην Μεγάλη Βρετανία.

Η επιτυχία τους στο να εκλεγούν Πακιστανοί στον πολιτικό βίο της Μεγάλης Βρετανίας αποτελεί κακή εξέλιξη για τους γηγενείς Ευρωπαίους και σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη λαθρομεταναστευση, αποτελεί σοβαρότατο πλήγμα εκ των έσω για το δυτικό οικοδόμημα.

Το παράδειγμα αυτό δείχνει πως το πολιτισμικό πλαίσιο δεν έχει ανάγκη απαραίτητα από την ύπαρξη κρατικού δρωντα ως σημείου αναφοράς, αλλά με την σύγχρονη τεχνολογία δύναται να απλώνει την δράση του σε πολλαπλά γεωγραφικά συστήματα, ασκώντας ασύμμετρη επιρροή.

Η ΜΑ αποτελεί ίσως τον σοβαρότερο μη κρατικό δρωντα που έχει να αντιμετωπίσει η Δύση έχοντας ως βασικά κέντρα του της εξής χώρες: τον άξονα Τουρκίας-Πακιστάν-Κατάρ, υποστήριξη από το Ιράν παρότι σιίτες οι τελευταίοι, καθώς και τις πολλαπλές οργανώσεις της στην Μέση Ανατολή (Χαμάς,Χεζμπολά).

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube