Weather Icon

Κοινό κάλεσμα σε Σαββίδη και Μελισσανίδη – Ενός λεπτού σιγή στον τελικό Κυπέλλου για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Κοινό κάλεσμα σε Σαββίδη και Μελισσανίδη – Ενός λεπτού σιγή στον τελικό Κυπέλλου για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Ένα αρκετά σημαντικό αίτημα έγινε με αφορμή την ημερομηνία του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος.

Με τις συζητήσεις για τον τελικό Κυπέλλου να δείχνουν πλέον πως η 19η του Μάη είναι η ημερομηνία-φαβορί για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης με επιστολή του στην ΕΠΟ κατέθεσε ένα αίτημα.

Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε εφόσον ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου λάβει χώρα την Παρασκευή 19 Μαίου, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των 353.000 αθώων Ελλήνων του Πόντου.

Το Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης με επιστολή του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζήτησε εφόσον ο τελικός του κυπέλλου ποδοσφαίρου λάβει χώρα την Παρασκευή 19 Μαίου,όπως αφήνουν ανοιχτό δηλώσεις εκπροσώπων της,να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των 353.000 αθώων Ελλήνων του Πόντου που εξολοθρεύτηκαν από τον Μουσταφά Κεμάλ κατά την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Θα είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής της αθλητικής κοινότητας στην ιερή μνήμη των νεκρών μας.

Ελπίζουμε για τον σκοπό αυτό να συγκατανεύσουν και οι δύο πρόεδροι των ομάδων Ποντιακής καταγωγής από την Σαντά και Αργυρούπολη αντίστοιχα.

 

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube