REAL TIME |

Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 29 Μαρτίου 2023

Ζελένσκι: Εάν πέσει το Μπαχμούτ, θα με πιέσουν να συμβιβαστώ με τη Ρωσία

Ζελένσκι: Εάν πέσει το Μπαχμούτ, θα με πιέσουν να συμβιβαστώ με τη Ρωσία

Αν πέσει το Μπαχμούτ, οι Ουκρανοί  θα νιώσουν κουρασμένοι από τον πόλεμο είπε ο πρόεδρος της Ουκρανίας

Τη βεβαιότητα του πως εάν πέσει το Bakhmut θα δεχθεί ισχυρή πίεση τόσο από τους Ουκρανούς πολίτες όσο και από τη Δύση να καταλήξει σε ένα συμβιβασμό με τη Ρωσία διατύπωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky.

«Εάν χάσουμε το Bakhmut, θα υπάρξει μεγάλη πίεση.
Η κοινωνία μας θα αισθάνεται κουρασμένη.
Η κοινωνία μας θα με αναγκάσει να συμβιβαστώ με τους Ρώσους» αναφέρει στη συνέντευξη του στο Associated Press ο Zelensky, αναφέροντας πάντως πως μέχρι στιγμής δεν δέχεται κάποια πίεση από τους Δυτικούς.
«Αντιθέτως, η διεθνής κοινότητα εξακολουθεί να μας παρέχει ολοκληρωμένη στήριξη» είπε ο Ουκρανός πρόεδρος, τονίζοντας πως ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin είναι απομονωμένος και ότι έχει χάσει τα πάντα τον τελευταίο χρόνο του πολέμου στην Ουκρανία.

Δεν έχει συμμάχους o Putin

«Δεν έχει συμμάχους» υποστήριξε ο Zelensky, αναφέροντας πως είναι πεπεισμένος ότι ούτε ακόμα κα η Κίνα είναι πρόθυμη να συνεχίζει να στηρίζει τη Ρωσία.
Μάλιστα ο Zelensky υπογράμμισε πως η απόφαση του Putin να μεταφέρει τακτικά πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία, ήταν σήμα πως η συνάντηση του με τον πρόεδρο Xi Jinping στη Μόσχα δεν πήγε καλά.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube