Weather Icon
Ιράν , Ρωσία , Συρία , Τουρκία 13 Μαρτίου 2023

Σύνοδος Τουρκίας, Συρίας, Ρωσίας και Ιράν στις 15-16 Μαρτίου

Σύνοδος Τουρκίας, Συρίας, Ρωσίας και Ιράν στις 15-16 Μαρτίου

Συνάντηση των τεσσάρων χωρών σε επίπεδο αναπληρωτού υπουργού Εξωτερικών

Ανακοινώθηκε ότι η συνάντηση για τη Συρία σε επίπεδο αναπληρωτών υπουργών Εξωτερικών μεταξύ Τουρκίας, Ρωσίας, Συρίας και Ιράν θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Μαρτίου.

Η συνάντηση για τη Συρία σε επίπεδο αναπληρωτών υπουργών Εξωτερικών μεταξύ Τουρκίας, Ρωσίας, Συρίας και Ιράν θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στις 15-16 Μαρτίου.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές του Πρακτορείου Ανατολή, έχει καθοριστεί η ημερομηνία της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα. Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Μαρτίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Burak Akçapar θα προεδρεύσει της τουρκικής αντιπροσωπείας.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο ειδικός εκπρόσωπος του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής Mihail Bogdanov, που εκπροσωπεί τη Ρωσία, ο Ali Asgar Haji, Σύμβουλος Πολιτικών Υποθέσεων του Υπουργού Εξωτερικών, που εκπροσωπεί το Ιράν, και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Eymen Susan, που εκπροσωπεί το καθεστώς Άσαντ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube