REAL TIME |

Weather Icon
ΗΠΑ 19 Μαρτίου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ με την αναμενόμενη σύλληψη Τραμπ – Παρέμβαση Έλον Μασκ

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ με την αναμενόμενη σύλληψη Τραμπ – Παρέμβαση Έλον Μασκ

Πύρινο διάγγελμα του τέως προέδρου των ΗΠΑ στον αμερικανικό λαό

Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί σχεδόν βέβαιη την επερχόμενη σύλληψη του σε λίγες ημέρες λόγω των καταγγελιών της πορνοστάρ Stormy Daniels.

Σε πύρινο μήνυμα με το οποίο απευθύνθηκε στον αμερικανικό λαό, ο τέως πρόεδρος ξεκαθάρισε πως όλα είναι ψέματα και μεθοδεύσεις, όπως η υποτιθέμενη εμπλοκή του με την Ρωσία που αποδείχτηκε συκοφαντία, και κατέληξε λέγοντας: Ο στόχος τους, δεν είμαι εγώ. Είστε εσείς. Απλά εγώ στέκομαι εμπόδιο στο δρόμο τους!

Την είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνει το δίκτυο Fox News.

«Αυτή είναι μια οβιδιακή εξέλιξη». Γίνονται οι τελικές προετοιμασίες για τη σύλληψη του Ντόναλντ Τραμπ την επόμενη εβδομάδα. Ο Τραμπ «θα δώσει δακτυλικά αποτυπώματα και θα υποβληθεί στην ταπεινωτική διαδικασία όπως κάθε άλλος κατηγορούμενος». Η Μυστική Υπηρεσία θα πάρει την τελική απόφαση αν θα περάσουν χειροπέδες στον πρώην πρόεδρο ή όχι.

Το ρεπορτάζ σχολίασε ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του Twitter Ελόν Μασκ, ο οποίος θεώρησε πως εάν ο Τραμπ συλληφθεί, τότε στις επόμενες εκλογές θα σαρώσει και θα ξαναγίνει πρόεδρος.

Ο Τραμπ πάντως εμφανίστηκε πριν από λίγες ώρες στο τουρνουά πάλης στην Tulsa, όπου αποθεώθηκε από το κοινό.

Το Reuters μεταδίδει πως ο Εισαγγελέας του Μανχάταν στις αρχές του έτους είχε ξεκινήσει να προσκομίζει αποδεικτικά στοιχεία στους ενόρκους δικαστηρίου, αναφορικά με την υπόθεση πληρωμής 130.000 δολαρίων του πρώην δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, στην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς κατά την προεκλογική περίοδο του 2016.

Η Ντάνιελς, της οποίας το αληθινό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση με τον Τραμπ πριν από μια δεκαετία, ισχυρισμό τον οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει αρνηθεί.

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ, Κόεν, το 2018 δήλωσε ένοχος για παραβίαση των κανονισμών χρηματοδότησης για την υπόθεση της Ντάνιελς, αλλά και για άλλες παραπλήσιες υποθέσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες.

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ με την σύλληψη Τραμπ – παρέμβαση Έλον Μασκ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube