Weather Icon
Απόψεις , Κοινωνία 28 Μαρτίου 2023

Προοδευτικός φασισμός σε προέλαση! Δεκάδες… τρανς μαντράχαλοι επιτέθηκαν σε γυναίκα

Προοδευτικός φασισμός σε προέλαση! Δεκάδες… τρανς μαντράχαλοι επιτέθηκαν σε γυναίκα

Η Βρετανίδα ακτιβίστρια Kellie-Jay Keen-Minshull πιστεύει ότι οι τρανς γυναίκες δεν είναι γυναίκες και αυτό αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως για την ορθοπολιτική εποχή μας. Χθες και ενώ η Keen-Minshull βρισκόταν σε περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία, τρανς ακτιβιστές και προοδευτικοί συνοδοιπόροι της επιτέθηκαν, της πέταξαν τοματοχυμό, την κατέβρεξαν με νερό, την χτυπούσαν με πλακάτ, την έβριζαν και τελικά μπόρεσε να ξεφύγει από τον μανιασμένο όχλο με τη βοήθεια αστυνομικών.

Κάτω από άλλες συνθήκες το θέαμα μιας μόνης γυναίκας να προπηλακίζεται από δεκάδες μαντράχαλους, θα έκανε έξαλλο τον προοδευτικό χώρο που θα μιλούσε για μισογυνική και σεξιστική επίθεση. Αφού όμως η Keen-Minshull δεν ασπάζεται τις ορθές προοδευτικές απόψεις της woke ορθοδοξίας, σήμερα η ορθοπολιτική Αριστερά και τα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ πανηγυρίζουν που κατάφεραν να διακόψουν την περιοδεία της και να φιμώσουν μια διαβόητη “τρανσφοβική” και “ακροδεξιά” ακτιβίστρια…

Το έχω ξαναγράψει : ο φασισμός στην εποχή μας δεν φοράει στρατιωτικές στολές και μπότες. Eίναι ντυμένος με προοδευτικό μανδύα και μιλάει τη γλώσσα της “ενσυναίσθησης” , του “αντιρατσισμού” και των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube