Weather Icon
Κίνα , Ρωσία 10 Μαρτίου 2023

Ο Πούτιν συνεχάρη τον Σι Τζίνπινγκ για την επανεκλογή του

Ο Πούτιν συνεχάρη τον Σι Τζίνπινγκ για την επανεκλογή του

Η απόφαση του κινεζικού κοινοβουλίου ένδειξη της αναγνώρισης της αξίας σας ως επικεφαλής του κράτους λέει ο Putin

Τα ειλικρινή του συγχαρητήρια στον «ακριβό φίλο» Xi Jinping για την εκλογή του για τρίτη, συνεχόμενη φορά στην προεδρία της Κίνας εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin.
«Η απόφαση του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου είναι μια αναγνώριση των υπηρεσιών σας ως αρχηγού κράτους και της ευρείας υποστήριξης για την πορεία που ακολουθείτε για να εξασφαλίσετε την περαιτέρω κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της Κίνας και να προστατέψετε τα συμφέροντα του έθνους στη διεθνή σκηνή. Η Μόσχα και το Πεκίνο θα συνεχίσουν να συντονίζουν τις κοινές προσπάθειες για την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων. Θα συνεχίσουμε να συντονίζουμε το κοινό μας έργο για να αντιμετωπίσουμε τα μεγαλύτερα ζητήματα της περιφερειακής και παγκόσμιας ατζέντας» αναφέρει στο μήνυμα του ο Putin, ο οποίος εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι ο ίδιος και ο Xi θα μπορέσουν να ενισχύσουν τη διμερή συνεργασία σε διάφορους τομείς.
«Η Ρωσία εκτιμά ιδιαίτερα την προσωπική σας συμβολή στην ενίσχυση των σχέσεων συνολικής εταιρικής σχέσης και στρατηγικής αλληλεπίδρασης μεταξύ των χωρών μας. Είμαι βέβαιος ότι συνεργαζόμενοι θα εξασφαλίσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη της γόνιμης ρωσο-κινεζικής συνεργασίας σε διάφορους τομείς» επισημαίνει ο Putin, ο οποίος εύχεται κάθε επιτυχία στον Xi Jinping.
Υπενθυμίζεται πως η Κίνα δεν έχει καταδικάσει ούτε έχει υποστηρίξει ρητά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ενώ πρόσφατα παρουσίασε την πρόταση της για την ειρήνη και την κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube