Weather Icon
Video , Τουρκία 10 Μαρτίου 2023

Δημήτρης Σταθακόπουλος: Μπλόφα Ακσενέρ! Έπαιξε τα ρέστα της – Κέρδισε… χοντρά (7-3-2023)

Δημήτρης Σταθακόπουλος: Μπλόφα Ακσενέρ! Έπαιξε τα ρέστα της – Κέρδισε… χοντρά (7-3-2023)

Δημήτρης Σταθακόπουλος: Μπλόφα Ακσενέρ! Έπαιξε τα ρέστα της – Κέρδισε… χοντρά

Την απόφαση της ετερόκλητης συμμαχίας των 6 να κατέβει στις εκλογές της Τουρκίας με επικεφαλής υποψήφιο πρόεδρο τον Κεμάλ Κιλινστάρογλου έναντι του Ερντογάν, μετά την επιστροφή της Ακσενέρ ερμήνευσε ο Δημήτρης Σταθακόπουλος.

Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος, Δρας Παντείου Πανεπιστημίου ( Οθωμανική Κοινωνία –ιστορία και πολιτισμός ) Συνεργάτης του Εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών ( ΕΤΕΜ ) του Παν.Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ), σημειώνει ότι είναι απορίας άξιο πως στην Ελλάδα, υπάρχουν αναλυτές που προτιμούν στη θέση του προβλέψιμου Ερντογάν , την συμμαχία των 6 ,που είναι μία σκληρή εθνικιστική και ισλαμο-εθνικιστική ομάδα με ακόμη πιο προωθημένες αναθεωρητικές βλέψεις έναντι του Ελληνισμού, υπό το μανδύα μιας δήθεν δυτικόστροφης νοοτροπίας.

Ο κ. Σταθακόπουλος εκτιμά ότι με αντίπαλο τον Κιλιντσάρογλου , το κόμμα Ερντογάν μπορεί να ηττηθεί στις βουλευτικές εκλογές από την συμμαχία των 6, ο Ερντογάν όμως κατεβαίνει στις Προεδρικές εκλογές τουλάχιστον για να μην τις χάσει, αναλύοντας τα “παράθυρα” του Τουρκικού Συντάγματος και του Συνταγματικού δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube