Weather Icon

Αυτή ήταν η ταρίφα των δύο Πακιστανών για να σκορπίσουν τον θάνατο στο εβραϊκό εστιατόριο! Παζάρευαν 10 με 15 χιλιάδες Ευρώ για κάθε νεκρό

Αυτή ήταν η ταρίφα των δύο Πακιστανών για να σκορπίσουν τον θάνατο στο εβραϊκό εστιατόριο! Παζάρευαν 10 με 15 χιλιάδες Ευρώ για κάθε νεκρό

Ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση ασκήθηκε σε βάρος των δύο συλληφθέντων που έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ.

Παράλληλα, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατ´ αγνώστου για διεύθυνση τρομοκρατικής οργάνωσης (κακούργημα) και πρόκληση για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση (πλημμέλημα), καθώς οι δύο συλληφθέντες φέρονται να έπαιρναν εντολές από πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό.

Το στοιχείο που σοκάρει είναι ότι διαπραγματεύονταν με οικονομικούς όρους την επίθεση που θα έκαναν. Ανάλογα με τα θύματα θα ήταν και η αμοιβή τους. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν συμφωνήσει πως θα λάμβαναν ένα πόσο από 10.000 έως 15.000 για κάθε νεκρό και ανάλογα με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων.

Οι συλληφθέντες έχουν λάβει προθεσμία και αναμένεται να οδηγηθούν σε τακτικό ανακριτή την Παρασκευή.

Το ερώτημα είναι αν μια τέτοια επιχείρηση που σχεδίαζαν μπορούσε να γίνει μόνο από τους δύο ή αν υπάρχουν άλλοι συνεργοί και που βρίσκονται σήμερα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube