ΗΠΑ , Ιαπωνία , Ινδία , Ιταλία , Τουρισμός 1 Φεβρουαρίου 2023

Τέταρτη επιλογή ως ταξιδιωτικός προορισμός για τους Αμερικανούς η Ελλάδα! Στην πρώτη θέση η Ιαπωνία

Τέταρτη επιλογή ως ταξιδιωτικός προορισμός για τους Αμερικανούς η Ελλάδα! Στην πρώτη θέση η Ιαπωνία

Σύμφωνα με ανάλυση δεδομένων αναζήτησης, η Ελλάδα είναι από τους κορυφαίους προορισμούς για τους αμερικανούς ταξιδιώτες.

Το 31% των Αμερικανών εκδηλώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ταξίδια στο εξωτερικό, με την Ευρώπη να είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Πού, όμως, προτιμά να ταξιδεύει αυτός ο πολυπληθής λαός;

Με σχεδόν 12 εκατομμύρια διαβατήρια να έχουν εκδοθεί μόνο στις ΗΠΑ το 2022, οι ειδικοί του AirportParkingReservations.com ανέλυσαν τα δεδομένα αναζήτησης χρησιμοποιώντας το Google Keyword Planner σχετικά με τις αναζητήσεις για πτήσεις. Αυτό γίνεται για να αποκαλυφθούν οι πιο δημοφιλείς διεθνείς και εγχώριοι ταξιδιωτικοί προορισμοί που επιλέγουν οι Αμερικανοί να ταξιδέψουν. Βάσει της ανάλυσης η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ την πρωτιά καταλαμβάνει η Ιαπωνία.

Κατ. Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις διεθνών πτήσεων το 2022
1 Ιαπωνία
2 Μεξικό
3 Ιταλία
4 Ελλάδα
5 Ινδία

Ένας από τους παλαιότερους πολιτισμούς, η Ιαπωνία έχει ένα εκπληκτικό και ποικίλο παρελθόν και έχει καταταγεί στην πρώτη θέση σε όλες τις ΗΠΑ. Το πανέμορφο, διαφοροποιημένο τοπίο, το οποίο οι Ιάπωνες αγαπούν για τα βουνά του και τη θέα που κόβει την ανάσα, προσφέρει τόσες πολλές ξεχωριστές εμπειρίες που προσελκύουν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών.

Το Μεξικό, που κατατάσσεται από κοινού στην πρώτη θέση, είναι πράγματι ένας τροπικός όρμος θησαυρού, με τις εκπληκτικές παραλίες και τις πόλεις που ξεχειλίζουν από αρχαία αρχιτεκτονική. Η Ιταλία (3η) είναι γνωστή για τον συναρπαστικό πολιτισμό της, τη γραφική θέα και τη φημισμένη κουζίνα της. Τέλος, η Ελλάδα (4η) είναι γεμάτη με πλούσια αρχαία ιστορία και απίστευτα νησιωτικά τοπία.

Χώρες Πρώτες κατατάξεις σε κάθε πολιτεία
Ιαπωνία 18
Ιταλία 18
Ελλάδα 8
Ιρλανδία 4
Ινδία 1
Αυστραλία 1

Τόσο η Ιαπωνία όσο και η Ιταλία κατέλαβαν την πρώτη θέση σε 18 πολιτείες της χώρας, ενώ η Ελλάδα ήταν η πιο δημοφιλής σε οκτώ πολιτείες και η Ιρλανδία σε τέσσερις πολιτείες. Η Ινδία είναι ο πιο συνηθισμένος προορισμός σε μία πολιτεία, όπως και η Αυστραλία.                                                                                                

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σχετικά με το AirportParkingReservations.com
Το AirportParkingReservations είναι ένας διανομέας χώρων στάθμευσης αεροδρομίων, που προσφέρει προσφορές στάθμευσης για τους ταξιδιώτες. Η AirportParkingReservations διαθέτει 409 συνεργάτες στάθμευσης σε 88 αεροδρόμια παγκοσμίως. Η AirportParkingReservations αποτελεί μέρος του παγκόσμιου δικτύου εμπορικών σημάτων της CAVU. Ιδρυμένοι από την MAG και υποστηριζόμενοι από πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στις αερομεταφορές, προσπαθούν να φέρουν επανάσταση στα ταξίδια στα αεροδρόμια, δημιουργώντας αξία για τους επιβάτες και, κυρίως, για τις επιχειρήσεις που τους εξυπηρετούν.

ΠΗΓΗ: clicktolife.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube