Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 26 Φεβρουαρίου 2023

Σοϊγκού, ΥΠΑΜ Ρωσίας: Θα απωθήσουμε την απειλή όσο γίνεται πιο μακριά από τα σύνορά μας

Σοϊγκού, ΥΠΑΜ Ρωσίας: Θα απωθήσουμε την απειλή όσο γίνεται πιο μακριά από τα σύνορά μας

Προειδοποίηση Σεργκέι Σοϊγκού

Στην ομιλία του για την κατάσταση του έθνους, ο Vladimir Putin τόνισε ότι η Ρωσία θα αναγκαστεί να απωθήσει περαιτέρω την απειλή εκτός των συνόρων της

Η Ρωσία θα πρέπει να απωθήσει την απειλή από τα σύνορά της σε απόσταση, ανάλογη με τα όπλα που θα προμηθεύσει η Δύση στην Ουκρανία, δήλωσε την Κυριακή (26/2/2023) ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Sergey Shoigu.
«Θα εξαρτηθεί από τα όπλα που θα λάβει», είπε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya-1.
Στην ομιλία του για την κατάσταση του έθνους, ο Vladimir Putin τόνισε ότι η Ρωσία θα αναγκαστεί να απωθήσει περαιτέρω την απειλή εκτός των συνόρων της σε περίπτωση που το καθεστώς του Κιέβου εφοδιαστεί με συστήματα μεγάλης εμβέλειας από τη Δύση.

Μήνυμα Putin

Μήνυμα στη συλλογική Δύση, πως θα αποτύχει ο στρατηγικός της στόχος περί διάλυσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας έστειλε την Κυριακή (26/2/2023) ο Vladimir Putin.
Η Δύση θα μπορούσε να δεχθεί τη Ρωσία στην λεγόμενη «οικογένεια πολιτισμένων λαών» μόνο σε…κομμάτια υποστηρίζει ο Putin.
«Και αργότερα, μετά την εκκαθάριση της Ρωσίας πιθανότατα θα μας δεχτούν στη λεγόμενη οικογένεια των πολιτισμένων λαών, αλλά μόνο σε κομμάτια, κάθε κομμάτι ξεχωριστά.
Για ποιο λόγο; Για να θέσουμε αυτά τα κομμάτια υπό τον έλεγχό τους», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya-1.

Το ΝΑΤΟ συνένοχος στα εγκλήματα της Ουκρανίας

Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι συμμετέχει στη σύγκρουση στην Ουκρανία προμηθεύοντας με όπλα τις δυνάμεις του Κιέβου.
Όπως είπε, «στέλνουν όπλα δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία.
Αυτό συνιστά πραγματικά συμμετοχή αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν, αν και εμμέσως, στα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου».
Η Δύση είναι έμμεσος συνεργός στα «εγκλήματα» που διαπράττει η Ουκρανία, τόνισε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube