Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 24 Φεβρουαρίου 2023

Ο Medvedev απειλεί: Η Ρωσία θα νικήσει, ακόμα κι εάν πρέπει να φτάσει στην Πολωνία

Ο Medvedev απειλεί: Η Ρωσία θα νικήσει, ακόμα κι εάν πρέπει να φτάσει στην Πολωνία

Δεν τους ενδιαφέρει τους Ουκρανούς το τέλος του πολέμου υποστήριξε ο Medvedev

Σαφές μήνυμα ότι η Ρωσία θα νικήσει στην Ουκρανία, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι o στρατός της θα πρέπει να φτάσει μέχρι την Πολωνία στέλνει ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι σημαντικό για τη Ρωσία να καταστρέψει το νεοναζισμό στην Ουκρανία και να μεταφέρει την απειλή τους όσο πιο μακριά γίνεται από τα ρωσικά σύνορα.
Σε ανάρτηση του στο Telegram, ο Medvedev είπε ότι εάν οι νεοναζί δεν απομακρυνθούν από την εξουσία στην Ουκρανία, τότε στο μέλλον αυτοί μπορεί να προκαλέσουν μια νέα παγκόσμια σύγκρουση.
«Αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί. Για αυτό και είναι τόσο σημαντικό να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Πρέπει να μετακινηθούν τα σύνορα αυτών που μας απειλούν, όσο το δυνατόν μακρύτερα ακόμα κι αν αυτά είναι τα σύνορα της Πολωνίας» τόνισε ο Medvedev.

Δεν τους ενδιαφέρει το τέλος του πολέμου

Ο Medvedev κατηγόρησε το Κίεβο και την κυβέρνηση Zelensky ότι δεν ενδιαφέρονται για το τέλος του πολέμου, αν και σημείωσε πως αργά ή γρήγορα οι Ουκρανοί θα πρέπει να συμφωνήσουν σε αυτό και να καταλήξουν σε κάποιου είδους συμφωνία με τη ρωσική πλευρά.
«Τότε πιθανότητα θα αρχίσει μια εξίσου δύσκολη περίοδος. Εξαντλητικοί μήνες και χρόνια συγκρούσεων, αγένεια εκείνων που θα απομείνουν και θα κληθούν να διαχειριστούν ό,τι θα έχει απομείνει από την Ουκρανία. Δεν είναι ζηλευτή η μοίρα τους. Δεν θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τα αποτελέσματα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης χωρίς να κινδυνεύσουν να εκτελεστούν την ίδια ημέρα» υποστήριξε ο Medvedev.

Η πολυπόθητη ηρεμία

Σύμφωνα με τον Medvedev, την ίδια στιγμή οι εθνικιστές θα συνεχίσουν να έχουν τον έλεγχο της Ουκρανίας, από τη στιγμή που αυτοί δεν έχουν άλλη ιδεολογία.
«Η αναγνώριση της ήττας θα είναι σαν να τους σκοτώνεις» είπε ο Medvedev, επισημαίνοντας πως είναι κρίσιμο να καταστραφεί «ο νεοναζισμός στο πεδίο της μάχης προκειμένου να μην χάνουμε χρόνο αργότερα ή να πιάνουμε τα απομεινάρια των συμμοριών του Bandera στα ρωσικά δάση».
«Μόνο τότε ο κόσμος θα βρει την πολυπόθητη ηρεμία» υποστήριξε ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube