Weather Icon
Ευρωπαϊκή Ένωση , ΗΠΑ , ΝΑΤΟ , Ρωσία 26 Φεβρουαρίου 2023

Νέο μήνυμα Πούτιν: Η Δύση θέλει τον κατακερματισμό και τη διάλυση της Ρωσίας

Νέο μήνυμα Πούτιν: Η Δύση θέλει τον κατακερματισμό και τη διάλυση της Ρωσίας

 Θα αποτύχει ο στρατηγικός στόχος της Δύσης

Η Δύση θα μπορούσε να δεχθεί τη Ρωσία στην λεγόμενη «οικογένεια πολιτισμένων λαών» μόνο σε…κομμάτια υποστηρίζει ο Putin
Μήνυμα στη συλλογική Δύση, πως θα αποτύχει ο στρατηγικός της στόχος περί διάλυσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας έστειλε την Κυριακή (26/2/2023) ο Vladimir Putin.
Η Δύση θα μπορούσε να δεχθεί τη Ρωσία στην λεγόμενη «οικογένεια πολιτισμένων λαών» μόνο σε…κομμάτια υποστηρίζει ο Putin.
«Και αργότερα, μετά την εκκαθάριση της Ρωσίας πιθανότατα θα μας δεχτούν στη λεγόμενη οικογένεια των πολιτισμένων λαών, αλλά μόνο σε κομμάτια, κάθε κομμάτι ξεχωριστά.
Για ποιο λόγο; Για να θέσουμε αυτά τα κομμάτια υπό τον έλεγχό τους», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya-1.

Πυρηνικά και στρατηγικός στόχος ΝΑΤΟ

Αναφερόμενος στην αναστολή της ρωσικής συμμετοχής στη συνθήκη New START, υπογράμμισε πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να λάβουν υπόψη όχι μόνο το δικό τους πυρηνικό δυναμικό αλλά και όλων των άλλων χωρών του ΝΑΤΟ, καθώς η συμμαχία θεωρεί βασικό στόχο της τη στρατηγική ήττα της Μόσχας.
«Μέσα στις σημερινές συνθήκες, καθώς όλες οι κορυφαίες χώρες του ΝΑΤΟ έχουν ανακοινώσει τη στρατηγική ήττα μας ως βασικό τους στόχο για να εξαθλιώσουν τον λαό μας δεν μπορούμε παρά να εξετάσουμε το πυρηνικό δυναμικό τους σε αυτό το περιβάλλον», σημείωσε.
Επισήμως το ΝΑΤΟ δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στη συνθήκη New START, καθώς υπεγράφη από τη Μόσχα και την Ουάσιγκτον, παρατήρησε ο Putin, προσθέτοντας ότι τώρα η βορειοατλαντική συμμαχία ανακοίνωσε την επιθυμία της να γίνει συμβαλλόμενο μέρος «με την προτροπή των Αμερικανών».
Ερωτηθείς εάν η Μόσχα θεωρεί απαραίτητο να λάβει υπόψη τα πυρηνικά οπλοστάσια του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας στη συνθήκη στο μέλλον, ο Ρώσος ηγέτης απάντησε: «Φυσικά».
Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε στην ετήσια ομιλία του στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση στις 21 Φεβρουαρίου 2023 ότι η Ρωσία ανέστειλε τη συμμετοχή της στη συνθήκη New START αλλά δεν αποχωρεί από αυτήν.

Το ΝΑΤΟ συνένοχος στα εγκλήματα της Ουκρανίας

Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι συμμετέχει στη σύγκρουση στην Ουκρανία προμηθεύοντας με όπλα τις δυνάμεις του Κιέβου.
Όπως είπε, «στέλνουν όπλα δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία.
Αυτό συνιστά πραγματικά συμμετοχή αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν, αν και εμμέσως, στα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου».
Η Δύση είναι έμμεσος συνεργός στα «εγκλήματα» που διαπράττει η Ουκρανία, τόνισε ο Putin

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube