Weather Icon

Η ιστορία του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη σε μαθητικό διαγωνισμό πανελληνίως

Η ιστορία του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη σε μαθητικό διαγωνισμό πανελληνίως

Με αισθήματα χαράς και συγκίνησης το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης ολοκλήρωσε σήμερα τα τηλεοπτικά γυρίσματα που ανέλαβε ομάδα μαθητών του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Νεάπολης Θεσσαλονίκης με την καθοδήγηση της αξίας καθηγήτριας Γαρυφαλιάς Κωνσταντινίδη.

Η ομάδα των μαθητών της 3ης Γυμνασίου επίλεξε την προσωπικότητα του Εθνικού συμβόλου του Ελληνισμού του Πόντου Νίκο Καπετανίδη για να λάβει μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Υπουργείου Παιδείας με την παραγωγή ενός βίντεο διάρκειας 6 λεπτών σε σενάριο που δημιούργησαν οι μαθητές με την επιβλέπουσα καθηγήτρια.

Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης ανέλαβε να στηρίξει την παραγωγή οπτικά και τεχνικά και να καθοδηγήσει τους μαθητές στον χώρο του μνημείου του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη στο μητροπολιτικό πάρκο Παύλου Μελά στην Δυτική Θεσσαλονίκη με την βοήθεια της Pap Media και των Δημήτρη Παπαμιχαλάκη και Αντώνη Αμερικάνου.

Γυρίσματα έλαβαν χώρα επίσης στην φιλόξενη στέγη των Ακριτών του Πόντου Σταυρούπολης με την ευγενική προσφορά του προέδρου Κώστα Παπαδόπουλου.

Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης εκφράζει την συγκίνηση όλων των μελών του για την εισαγωγή των στοιχείων της θυσίας του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη στα σχολικά τμήματα και εύχεται την καλύτερη θέση στον διαγωνισμό για τον Αντώνη,τον Θωμά,τον Δημήτρη και Αριστοτέλη μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Νεάπολης.

Η ψυχή του Εθνομάρτυρα από κει ψηλά είναι βέβαιο ότι πάλλεται από αισθήματα ζωηρής ικανοποίησης και ελπίδας για το Έθνος και την Νεολαία του .

ΠΗΓΗ: liberta-news.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube