Weather Icon
Γενικά θέματα 18 Ιανουαρίου 2023

Οριστικά εκλογές στις 14 Μαΐου στην Τουρκία! Αποκάλυψε… αινιγματικά χρονολογίες για τις κάλπες και ο Μητσοτάκης

Οριστικά εκλογές στις 14 Μαΐου στην Τουρκία!  Αποκάλυψε… αινιγματικά χρονολογίες για τις κάλπες και ο Μητσοτάκης

Φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια για στήσιμο της πρώτης κάλπης στις 9 Απριλίου ( ή στις 2 Απριλίου κατ΄άλλους), με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Κορυδαλλό να ενισχύει αυτή τη φημολογία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διάλογο με έναν ορειβάτη της περιοχής, όπου του αποκάλυψε ότι θέλει να πάει στον Όλυμπο τον Μάιο.

Εκείνος τού απάντησε: «Θα σε πάω εγώ», με τον πρωθυπουργό να λέει: «μετά τις εκλογές θα ανέβουμε!».

Δεδομένου ότι μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης κάλπης πρέπει να μεσολαβήσουν 4-5 εβδομάδες, πολλοί έσπευσαν να τον ερμηνεύσουν σημειώνοντας ότι, εάν οριστεί η ημερομηνία στις 9 Απριλίου, τότε μέχρι τις 21 Μαΐου θα έχει περατωθεί και η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Βεβαίως, το σενάριο θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό. Ενδεχομένως θα μπορούσε να επιλεγεί και η 14η Μαίου για τις δεύτερες κάλπες, ημέρα που θα κάνει εκλογές και η Τουρκία, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν.

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube