Weather Icon
Λιβύη , Τουρκία 3 Ιανουαρίου 2023

Ο τουρκικός όμιλος Karanfil προσβλέπει σε περισσότερες επενδύσεις στη Λιβύη

Ο τουρκικός όμιλος Karanfil προσβλέπει σε περισσότερες επενδύσεις στη Λιβύη

Ο τουρκικός όμιλος Karanfil ανακοίνωσε το Σάββατο ότι σχεδιάζει να επεκτείνει τις επενδύσεις του στη Λιβύη στον τομέα της υγείας μετά την έναρξη λειτουργίας του πρώτου τουρκολιβυκού νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος του ομίλου, Mortada Karanfil, ανέφερε σε δήλωση του ότι η εταιρεία του έδειξε θετικές επιδόσεις στον εξαγωγικό τομέα στη Λιβύη το 2022. «Το τουρκολιβυκό νοσοκομείο, το οποίο άνοιξε στην πόλη Μισράτα τον περασμένο Νοέμβριο, είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα του ομίλου στη Λιβύη το 2022, καθώς είναι το πρώτο στο είδος του», είπε ο Karanfil, προσθέτοντας ότι αυτό θα ανοίξει το δρόμο και για άλλες τουρκικές επενδύσεις στον τομέα της υγείας.

Αποκάλυψε σχέδια του ομίλου για επέκταση των δραστηριοτήτων του και κτίσιμο νοσοκομείων σε ολόκληρη τη Λιβύη εάν επικρατήσει σταθερότητα στη χώρα το 2023, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξοι για το μέλλον στην περιοχή.

 

 

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: https://libyaobserver.ly/inbrief/turkish-karanfil-group-eyes-more-investments-libya

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube