Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , Παιδεία 13 Ιανουαρίου 2023

«Αρένα» και πάλι το 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας: Μαθητές κυνηγούσαν να λιντσάρουν Καθηγητή, αναψαν καπνογόνα στις τάξεις!

«Αρένα» και πάλι το 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας: Μαθητές κυνηγούσαν να λιντσάρουν Καθηγητή, αναψαν καπνογόνα στις τάξεις!

Σκηνές «απείρου κάλλους» σημειώθηκαν στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο της Πάτρας, στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας, ένα χρόνο σχεδόν μετά τα περσινά σοβαρά επεισόδια, με φωτιές και «κατσαβιδιές»! Και ενώ μέχρι σήμερα τα πράγματα κυλούσαν σχετικά ήρεμα, χθες το μεσημέρι Πέμπτη 12/01/2023, πάνω από 10 μαθητές της Γ’ Λυκείου έφθασαν στο σημείο να κυνηγούν καθηγητή!

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έντρομα μάτια συμμαθητών τους – μεταξύ αυτών και μικρότερων τάξεων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι χτύπησαν τον εκπαιδευτικό! Παράλληλα, μαθητές άναψαν καπνογόνα μέσα στις τάξεις, με το σχολείο να… «κατακοκκινίζει» και η ατμόσφαιρα να μοιάζει «πολεμική»!

Στο σημείο εκλήθη η Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο καθηγητής είχε πρόβλημα. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν πως 3 μαθητές αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα από τα καπνογόνα!

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο διαδίκτυο μητέρας μαθητή της Α’ Λυκείου, το παιδί της οποίας με άλλα παιδιά αναγκάστηκαν να φύγουν άρον-άρον από το σχολείο!Αγνωστη παραμένει -επισήμως τουλάχιστον- η αιτία των επεισοδίων.

ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Οι γονείς έχουν αναστατωθεί από τα απανωτά παρόμοια ή παρεμφερή περιστατικά:

1. Πυρκαγιά στο σχολείο από καπνογόνα και επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής.

2. Μαθητές είχαν βάλει φωτιά σε καρέκλες και θρανία και μάλιστα εντός του κτιρίου.

3. Δύο φορές είχαν προκληθεί σοβαρά επεισόδια με ξυλοδαρμούς μεταξύ μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ και του συστεγαζόμενου 6ου ΕΠΑΛ.

4. Μαθητής είχε δεχθεί χτύπημα από κατσαβίδι και είχε τραυματιστεί ακριβώς έξω από το σχολείο. Η Διεύθυνση εκείνη την ημέρα προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός, καίτοι στο σημείο βρέθηκε περιπολικό της ΕΛΑΣ. άνδρες της οποίας αναζητούσαν τον δράστη!

για τη συνέχεια Pelop.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube