Weather Icon
Video , Αθλητικά , ΗΠΑ , Τουρκία 14 Ιανουαρίου 2023

Απίστευτα πράγματα – Ο Ερντογάν επικήρυξε τον Καντέρ έναντι 500.000 δολαρίων!

Απίστευτα πράγματα – Ο Ερντογάν επικήρυξε τον Καντέρ έναντι 500.000 δολαρίων!

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας βρίσκεται πλέον επισήμως στη λίστα των καταζητούμενων της τουρκικής κυβέρνησης.

Ο Ενές Καντέρ είναι στη λίστα των καταζητούμενων από την κυβέρνηση της Τουρκίας και μάλιστα φέρεται να έχει επικηρηχθεί αντί αμοιβής 500.000 δολαρίων.

Ο βετεράνος ΝΒΑer βρίσκεται στη λίστα των «τρομοκρατών» και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «turkishminute.com» η επικήρυξή του είναι ύψους 500.000 δολαρίων και αφορά σε οποιονδήποτε μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για τη σύλληψή του!

Αρκετές φορές, ο Καντέρ έχει εκφραστεί δημοσίως κατά του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντάς τον “Δικτάτορα” μεταξύ άλλων.

Για τον λόγο αυτό, η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας ακύρωσε το διαβατήριό του το 2017, ενώ ο 30χρονος από το 2021 έχει πάρει την αμερικανική υπηκοότητα προσθέτοντας στο επίθετό και τη λέξη «Freedom» (μτφ. Ελευθερία).

Ο Καντέρ πήρε θέση για την επικήρυξή του μέσω των social media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν σκοτωθεί, υπεύθυνο θα είναι το καθεστώς Ερντογάν.

Στο μήνυμά του ο Καντέρ ανέφερε: «Δεν το πιστεύω ότι έφτασαν στο σημείο να θέλουν να με σκοτώσουν.

Εάν σκοτωθώ στο εγγύς μέλλον, το καθεστώς Ερντογάν είναι υπέυθυνο γι αυτό.

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν, το ΝΑΤΟ και οι δυτικοί ηγέτες σιωπούν και ακόμα προσπαθούν να έχουν διπλωματία με αυτές τις δικτατορίες;»

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube