Weather Icon

Τα “δώρα” του Ράμα στον Μητσοτάκη! Η μπουλντόζα και η πλατεία

Τα “δώρα” του Ράμα στον Μητσοτάκη! Η μπουλντόζα και η πλατεία

Ήταν ενθουσιώδης η υποδοχή που επιφύλαξε στη Δερβιτσάνη ο Εντι Ράμα στον Πρωθυπουργό, την επομένη μάλιστα της τουρκοαλβανικής συμφωνίας για την αγορά τουρκικών οπλισμένων drones.

Υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπου είχε προσγειωθεί το πρωθυπουργικό ελικόπτερο: «Τόσο πολύ κόσμο ούτε εγώ δεν μαζεύω στις συγκεντρώσεις μου» είπε σε κάποια στιγμή ο κ. Ράμα στον κ. Μητσοτάκη βλέποντας τους ομογενείς να τον χειροκροτούν παρατεταμένα και με ενθουσιασμό.

Μπροστά από τους επισήμους μέσα στο γήπεδο υπήρχε μια τεράστια μπουλντόζα (από αυτές που τις αποκαλούν «τσάπα») αλλά ουδείς γνώριζε τον λόγο για τον οποίο βρισκόταν εκεί. Το μυστήριο λύθηκε όταν ο κ. Ράμα είπε ότι την προσφέρει δώρο στον δήμαρχο Δημήτρη Τόλη. Αλλά δεν ήταν η μοναδική χειρονομία του αλβανού πρωθυπουργού προς το πρόσωπο του έλληνα ομολόγου του:

Προανήγγειλε ότι θα ονομάσει την κεντρική πλατεία του ομογενειακού χωριού «πλατεία Κωνσταντίνου Μητσοτάκη», αφού ο πατέρας του Πρωθυπουργού ήταν ο πρώτος έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφθηκε πριν από 31 χρόνια τη Δερβιτσάνη.

ΠΗΓΗ: Βηματοδότης

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube