Weather Icon
Υγεία 17 Δεκεμβρίου 2022

Σοκαριστικό ατύχημα αγρότη στην Αλεξανδρούπολη! Χρειάζεται επειγόντως αίμα – Σπεύσατε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη

Σοκαριστικό ατύχημα αγρότη στην Αλεξανδρούπολη! Χρειάζεται επειγόντως αίμα – Σπεύσατε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη

Σοβαρό εργατικό ατύχημα είχε ένα 32χρονος αγρότης το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, σε αγροτική περιοχή βόρεια της Αλεξάνδρουπολης, όταν παρασύρθηκε και εγκλωβίστηκε από το σύστημα μετάδοσης κίνησης του αγροτικού του μηχανήματος.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, το πρωί του Σαββάτου ο νεαρός άνδρας βρισκόταν στο χωράφι του, για εργασίες, όταν καταλάθος η μπλούζα του μπλέχτηκε σε ένα εξάρτημα του αγροτικού του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί σ’ αυτό και να του γδάρει σοβαρά το δέρμα, σε πολλά σημεία του σώματός του.

Μέσα στην ατυχία του, ο αγρότης μπόρεσε τελικά να απεγκλωβιστεί από το φονικό μηχάνημα, που είχε προλάβει να του “φάει” τις σάρκες σε αρκετά σημεία και να συρθεί αιμόφυρτος μέχρι το διπλανό αγκρόκτημα, όπου και τον εντόπισε ένας άλλος αγρότης. Απευθείας τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να το παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί όμως, κρίθηκε κρίσιμη η κατάστασή του και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, όπου και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Γι’αυτό χρειάζεται επειγόντως αίμα τύπου 0 -. Όσοι μπορείτε, δώστε αίμα ή να ενημερώστε φίλους σας αιμοδότες! Το όνομά του είναι Ζήσης Βρύζας και νοσηλεύεται όπως αναφέραμε και παραπάνω στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube