Weather Icon
Ευρωπαϊκή Ένωση , Κατάρ 14 Δεκεμβρίου 2022

Σκληρό σκίτσο του Charlie Hebdo για το σκάνδαλο QatarGate – Δείχνει Εμίρη με ιερόδουλη και βουλευτή

Σκληρό σκίτσο του Charlie Hebdo για το σκάνδαλο  QatarGate – Δείχνει Εμίρη με ιερόδουλη και βουλευτή

Το σχόλιο του σατιρικού περιοδικού που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

Με ένα άκρως καυστικό σκίτσο ασκεί κριτική στο QatarGate που έχει προκαλέσει «σεισμό» στην Ευρώπη το σατιρικό, γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Στο εξώφυλλο απεικονίζεται ένας Καταριανός που «χορεύει» πανευτυχής, ενώ στα πόδια του κάθεται μία εκδιδόμενη – pute στα Γαλλικά – η οποία ξεχειλίζει από χαρτονομίσματα, και μία βουλευτή (député), η οποία έχει τις τσέπες της γεμάτες δεσμίδες.

Αναβλήθηκε για τις 22/12 η απόφαση για την Εύα Καϊλή
Αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου παίρνει, σύμφωνα με το βελγικό RTL, η λήψη της απόφασης του προδικαστικού συμβουλίου στις Βρυξέλλες για το αν η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή θα παραμείνει προφυλακισμένη ή θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της.

Η Εύα Καϊλή και ακόμα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή από τη βελγική αστυνομία ως εμπλεκόμενοι στο Qatargate, την υπόθεση διαπλοκής και διαφθοράς μεταξύ μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κυβερνητικών αξιωματούχων του Κατάρ που βρίσκεται υπό πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube