Weather Icon

Μήνυμα του Γιώργου Κατρούγκαλου για την παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων Γενοκτονιών

Μήνυμα του Γιώργου Κατρούγκαλου για την παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων Γενοκτονιών

ΘΕΜΑ: “9η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα του ΟΗΕ για τα θύματα των Γενοκτονιών, μήνυμα του Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γεωργίου Κατρούγκαλου”.
Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης στο πλαίσιο ενημέρωσης του πολιτικού κόσμου της χώρας για το ζήτημα της Γενοκτονίας, παρουσιάζει το μήνυμα του τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργου Κατρούγκαλου, ως εκπροσώπου του προέδρου Αλέξη Τσίπρα και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το νόημα της 9ης Δεκεμβρίου, που ορίσθηκε από τον ΟΗΕ το 2015 ως παγκόσμια ημέρα της Αξιοπρέπειας των θυμάτων των Γενοκτονιών και της πρόληψης αυτού του εγκλήματος.
Η ενεργός συμμετοχή όλου του πολιτικού κόσμου της χώρας στην οδό της Αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου αποτελεί διακεκηρυγμένο στόχο μας.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην υπουργό εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο για την αποδοχή της πρότασής μας να παρέμβουν θεσμικά, όπως η Εθνική Ενότητα στα μείζονα Εθνικά Θέματα ορίζει για την τιμή της Μνήμης των Εθνομαρτύρων και θυμάτων του Πόντου.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Ακολουθεί το μήνυμα Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube