Weather Icon

Γιώργος Φίλης: Ρουκετοβόλα στις πριμαντόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Φίλης: Ρουκετοβόλα στις πριμαντόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Φίλης: Ρουκετοβόλα στις πριμαντόνες

Ο καθηγητής Ευρωπαικών Θεμάτων και δρ. Γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης, αφού μιλάει στον 98.4, για την πλήρη αποσάθρωση των θεσμών της Ε.Ε. αλλά και το μείζον θέμα Εθνικής Ασφάλειας, σε περίπτωση που υπάρχουν αποδείξεις , παρακολούθησης – υποκλοπής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, επικεντρώνεται στην εκτίμηση του, για την επιλογή της Τουρκίας να βρεθεί σε τροχιά σύγκρουσης με την Ελλάδα και την Κύπρο, με πιθανότερη εκδοχή το πρώτο βήμα να γίνει στη Κύπρο.

Ταυτόχρονα σημειώνει με έμφαση , γιατί και ποια πρέπει να είναι τα σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στο ενδεχόμενο οριοθέτησης και μέσω Χάγης ΑΟΖ με την Αλβανία . Ενώ τονίζει την ανάγκη και με την Λιβύη, η Ελλάδα να επιδείξει διπλωματικές αλλά και επιχειρησιακές πρωτοβουλίες, σε μια χώρα που λάμπει με την απουσία της, ενώ είναι εμφανές πως είναι από τα “κλειδιά” αποτροπής της αναθεωρητικής ατζέντας επί των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube