Weather Icon

«Το Αζερμπαϊτζάν κατηγορεί ψευδώς την Αρμενία ότι χρησιμοποιεί τον Διάδρομο Λατσίν για τη μεταφορά πυρομαχικών»

«Το Αζερμπαϊτζάν κατηγορεί ψευδώς την Αρμενία ότι χρησιμοποιεί τον Διάδρομο Λατσίν για τη μεταφορά πυρομαχικών»

«Τον Αύγουστο, το Αζερμπαϊτζάν πήρε υπό τον έλεγχό του Σαριμπαμπά, αλλά ανακοίνωσε για τοποθετημένες νάρκες εκεί μόλις τον Νοέμβριο. Γιατί; Διότι τον Σεπτέμβριο εισέβαλαν στο Jermuk, το κυρίαρχο έδαφος της Αρμενίας, αφαίρεσαν τις νάρκες, τις μετέφεραν στη Σαριμπαμπά, κατηγορώντας ψευδώς την Αρμενία ότι χρησιμοποίησε το διάδρομο Lachin και μετέφερε πυρομαχικά», έγραψε ο πρεσβευτής για ειδικές αποστολές Εντμόν Μαρουκιάν, στο Twitter του.


Το Αζερμπαϊτζάν δεν θέλει να συναντηθεί στις Βρυξέλλες: Μαρουκιάν

Το Αζερμπαϊτζάν δεν θέλει να συναντηθεί στις Βρυξέλλες, και η αιτιολόγησή του είναι η παρουσία του Εμμανουήλ Μακρόν, γράφει ο πρεσβευτής της Αρμενίας για ειδικές αποστολές Edmond Marukyan στο Twitter.

«Επιπρόσθετα, χθες το βράδυ το Αζερμπαϊτζάν άνοιξε πυρ με τουφέκια διαφόρων διαμετρημάτων προς τις αρμενικές θέσεις ως πραγματικό σημάδι της ειρήνης που προσφέρεται στην Αρμενία», έγραψε ο Μαρουκιάν.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube