REAL TIME |

Weather Icon
Κύπρος 25 Νοεμβρίου 2022

Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια: Ο Λαός πρέπει να ανοίξει τα μάτια και τα αυτιά του για να μην κλάψει επί ερειπίων μετεκλογικά

Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια: Ο Λαός πρέπει να ανοίξει τα μάτια και τα αυτιά του για να μην κλάψει επί ερειπίων μετεκλογικά

Μπήκαμε στην τελική φάση του προεκλογικού αγώνα για τις Προεδρικές εκλογές και αξιολογώντας την περίοδο που πέρασε, οι διαπιστώσεις είναι και σοβαρές και ανησυχητικές. Και εξηγούμαστε:

  1. Κλιμακώνεται επαναλαμβανόμενη επικοινωνιακή προσπάθεια παραπληροφόρησης και ξεγελάσματος του κόσμου ως προς θέσεις των υποψηφίων ή/και των υποστηρικτών τους. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούσε κατά τη γνώμη μας και πρόσφατη ομιλία της Προέδρου της Βουλής σε μνημόσυνο ήρωα της ΕΟΚΑ, την οποία η Αδούλωτη Κερύνεια σχολιάζει σε σχετική επιστολή της προς την Πρόεδρο της Βουλής.

  2. Οι Διζωνικοί Κομματικοί και ανεξάρτητοι υποψήφιοι ξεκαθάρισαν ότι στο Κυπριακό θα κρατήσουν την Κύπρο και το Λαό της όμηρους των Βρετανο-Τουρκικών σχεδιασμών για διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και διχοτόμηση της Κύπρου με λύση ΔΔΟ που θα διασφαλίζει τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας για έλεγχο ολόκληρης της Κύπρου και θα κατοχυρώνει τα Βρετανικά και Αμερικανικά συμφέροντα στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή μας.

  3. Ξέρουμε τώρα ξεκάθαρα ότι οι «εκλέξιμοι» τάχα, Κομματικοί υποψήφιοι καθώς και οι ανεξάρτητοι Υποψήφιοι, πλην του Γιώργου Κολοκασίδη, αυτό που υπόσχονται στον Κυπριακό Λαό, σε σχέση με το Κυπριακό, είναι:

  • Να συνεχίσει να χάνεται πολύτιμος χρόνος σε παράνομες Δικοινοτικές συνομιλίες για λύση ΔΔΟ, οι οποίες στόχο έχουν να παρέχεται χρόνος φθοράς και σταδιακής αποδόμησης της Κυπριακής Δημοκρατίας, με παράλληλη αναβάθμιση του Παράνομου Καθεστώτος καθοδόν προς τελική αναγνώριση.

  • Να ανταμειφθεί ο Τούρκος κατακτητής με κατεχόμενο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας για να λειτουργήσει εκεί αμιγές Τουρκικό Κράτος που ήταν πάντοτε η Τουρκική επιδίωξη, μέσω της ΤΜΤ.

(Κόμπαζαν μάλιστα σε ένα από τα debates, οι «εκλέξιμοι» υποψήφιοι ότι κατάφεραν στο ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ να δεχθεί η Τουρκία 29% και όχι 37% που κατέχει σήμερα)

  • Να επανενώσουν τη διχοτομημένη πλέον Κύπρο σε μια ΝΕΑ Κύπρο για την οποία μάλιστα κατάσταση πανηγυρίζουν και διαφημίζουν ως απελευθέρωση της Κύπρου.

  • Οι Έλληνες, Αρμένιοι, Μαρωνίτες , Λατίνοι νόμιμοι κάτοικοι της Κύπρου, πρόσφυγες και εκτοπισμένοι από τα κατεχόμενα μέρη μας, να μην επιστρέψουν στα σπίτια και τις περιουσίες τους

  • Οι Τουρκοκύπριοι από τις ελεύθερες περιοχές και οι οποίοι βάση σχεδίου μεταφέρθηκαν στα κατεχόμενα, να παραμείνουν μόνιμοι σφετεριστές των περιουσιών μας μαζί με τους Τούρκους, Ευρωπαίους και άλλους εποίκους.

  • Να εξισωθεί πολιτικά η μειοψηφία του 18% με την πλειοψηφία του 82% του πληθυσμού εγκαταλείποντας τις Δημοκρατικές αρχές Διοίκησης ένας άνθρωπος μια ψήφος και η πλειοψηφία κυβερνά και τα Δικαιώματα της μειοψηφίας να είναι κατοχυρωμένα.

  • Να εξασφαλίζεται στην Τουρκία μέσω του Τουρκικού Συνιστώτος Κράτους και τις Συνταγματικές ρυθμίσεις της ΔΔΟ η κηδεμόνευση της διακυβέρνησης της Νέας Κύπρου

  • Οι Τούρκοι να ελέγχουν τη Διοίκηση, τη ζωή και την καθημερινότητα μας κατά βούληση Άγκυρας.

  • Να ανοίξουν οι πόρτες για τον εξισλαμισμό της Κύπρου με κατάληξη τον αφελληνισμό της.

Όλα τα πιο πάνω είναι μέρος των υποχωρήσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα και καταγράφονται και ως συγκλίσεις στις συνομιλίες τις οποίες κανένας από τους Διζωνικούς υποψηφίους δεν έχει καταγγείλει, ως μέρος του προγράμματός Διακυβέρνησης που προτείνει.

Επίσης κανένας από τους Διζωνικούς υποψηφίους δεν μας έχει καταθέσει τα καλά και τα ωφέλημα που θα προκύψουν για την Κύπρο και το Λαό της από τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία ( ΔΔΟ).

Αν για κάποιο από τους υποψηφίους δεν ισχύουν οι διαπιστώσεις μας παρακαλούμε να μας το αναφέρει για να διορθώσουμε ανάλογα.

Ο Λαός πρέπει να ανοίξει τα μάτια και τα αυτιά του για να μην κλάψει επί ερειπίων μετεκλογικά.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube