Weather Icon
Video , Αθλητικά , Τουρκία 28 Νοεμβρίου 2022

Σοκάρει το βίντεο με τον τραυματισμό του φιλάθλου με φωτοβολίδα στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει το βίντεο με τον τραυματισμό του φιλάθλου με φωτοβολίδα στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες εικόνες από τον αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας με το βίντεο να καταγράφει τη φωτοβολίδα που χτυπά οπαδό στο κεφάλι, αλλά και από τη στιγμή που οδηγοί ασθενοφόρου περνούν τα… πολεμοφόδια στο γήπεδο μέσω τουαλέτας.

ΤουρκίαΧάος στον αγώνα της Γκεζτέπε και την Αλτάι για την 15η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της γειτονικής χώρας, που διακόπηκε μετά τα σοβαρά επεισόδια στην πρώτη μάλιστα φορά που βρέθηκαν οπαδοί των φιλοξενουμένων στο γήπεδο μετά τον κορωνοϊό.

Η κατάσταση ξέφυγε στις εξέδρες, όταν οπαδοί τις Αλτάι πέταξαν φωτοβολίδα σε αυτούς των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα κάποιοι να τραυματιστούν και μάλιστα σε βίντεο διακρίνεται μία φωτοβολίδα να χτυπά οπαδό στο κεφάλι και να τον ρίχνει στο έδαφος, με αυτόν να πρόκειται για έναν εκ των τεσσάρων ατόμων που τραυματίστηκαν κατά τα επεισόδια και μάλιστα πιο σοβαρά.

Μάλιστα λίγο αργότερα οπαδός της Γκεζτέπε εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και με το σημαιάκι του κόρνερ χτύπησε στο κεφάλι τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Εζένς που επίσης τραυματίστηκε και σε εκείνο το σημείο ο ρέφερι της αναμέτρησης πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά το ματς, με τις… μάχες να συνεχίζονται και εκτός γηπέδου, στους γύρω δρόμους.

Δείτε τις εικόνες που σοκάρουν από την Τουρκία

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube