Weather Icon

Λάζαρος Καμπουρίδης: “Αναποτελεσματικός ο πύραυλος Tayfun” (ΒΙΝΤΕΟ)

Λάζαρος Καμπουρίδης: “Αναποτελεσματικός ο πύραυλος Tayfun” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις με ευθείες απειλές κατά της Ελλάδος προχώρησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν, τη στιγμή που που ο Υπουργός Άμυνας Ακάρ καλούσε σε διμερή διάλογο.

Σκληρή απάντηση στον Ταγίπ Ερντογάν έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Βερολίνο για τις νέες προκλητικές του δηλώσεις περί του βεληνεκούς του πυραύλου Ταϊφούν συνδέοντας τις με την άσχημη οικονομική κατάσταση της Τουρκίας.

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Λάζαρος Καμπουρίδης, με μακρά θητεία ως ακολούθου Άμυνας στην Ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΤ3 αμφισβήτησε ευθέως την δυνατότητα του Τουρκικού πυραύλου Tayfun να πλήξει την χώρα μας, τη στιγμή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνιζε ότι η Ελλάδα  δεν τρομοκρατείται.

Σε μια κρίσιμη περίοδο στα Ελληνοτουρκικά επισκέπτεται την Τουρκία ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Νορβηγός Γενς  Στόλτεμπεργκ με αποστολή να πείσει τον Τούρκο πρόεδρο να μην θέτει προσκόμματα στην ένταξη της Σουηδίας και Φινλανδίας στη Συμμαχία.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube