REAL TIME |

Weather Icon
Video , Εθνική Άμυνα , Τουρκία 31 Οκτωβρίου 2022

Βίντεο – πρόκληση της τουρκικής προεδρίας: «Το Αιγαίο είναι δικό μας, στη Μεσόγειο υπάρχουμε εμείς»

Βίντεο – πρόκληση της τουρκικής προεδρίας: «Το Αιγαίο είναι δικό μας, στη Μεσόγειο υπάρχουμε εμείς»

 «Xαίρε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που μας οδηγείς στον Αιώνα της Τουρκίας. Χαίρε αιώνα της Τουρκίας» ακούγεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις. Αυτή τη φορά η τουρκική προεδρία με αφορμή τη Γιορτή της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου, ανήρτησε νέο προκλητικό τρισδιάστατο βίντεο, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων,  ότι το Αιγαίο της ανήκει

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, στο βίντεο επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως «Το Αιγαίο είναι δικό μας. Στη Μεσόγειο υπάρχουμε εμείς» και πως «τη Γαλάζια Πατρίδα τη χαράξαμε στις θάλασσές μας».

«Ήμασταν ένας δικέφαλος αετός, ανοίξαμε τα φτερά μας στην ιστορία, Ριζώσαμε και γίναμε πλάτανος σε τρεις ηπείρους και σε επτά κλίματα. Στον αέρα είμαστε οι αετοί  που φοβίζουν τον εχθρό. Χαράξαμε στις θάλασσες μας την Γαλάζια Πατρίδα. Το Αιγαίο είναι δικό μας. Στη Μεσόγειο υπάρχουμε εμείς. Στη Μαύρη θάλασσα κυματίζει η περήφανη σημαία μας. Xαίρε  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που μας οδηγείς στον Αιώνα της Τουρκίας. Χαίρε αιώνα της Τουρκίας» ακούγεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube