Weather Icon

Στέφανος Καραβίδας: Οι Έλληνες πολέμησαν εισβολείς! Η πρώτη μου επαφή με τουρκικό με μη επανδρωμένα αεροσκάφος – Οι Τούρκοι πιλότοι έκλαιγαν στον ασύρματο

Στέφανος Καραβίδας: Οι Έλληνες πολέμησαν εισβολείς! Η πρώτη μου επαφή με τουρκικό με μη επανδρωμένα αεροσκάφος – Οι Τούρκοι πιλότοι έκλαιγαν στον ασύρματο

Στέφανος Καραβίδας: Οι Έλληνες πολέμησαν εισβολείς! Η πρώτη μου επαφή με τουρκικό με μη επανδρωμένα αεροσκάφος – Οι Τούρκοι πιλότοι έκλαιγαν στον ασύρματο.

Για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και τα διδάγματα που πρέπει να δώσει στο σημερινό πολιτικό σύστημα μίλησε Στέφανος Καραβίδας.

«Χρόνια πολλά στον απανταχού Ελληνισμό και ξεχωριστά στη βόρεια Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη μας!» είπε χαρακτηριστικά. «Το έπος του ’40 ήταν έπος εθνικό και πατριωτικό», πρόσθεσε ο κ. Καραβίδας. «Οι Έλληνες πολέμησαν ξεκάθαρα τους εισβολείς Ιταλούς και Γερμανούς και στη συνέχεια την τριπλή κατοχή Ιταλών, Γερμανών και Βουλγάρων για να μη ξεχνιόμαστε».

«Οι λαοί είναι υπεύθυνοι για τις ηγεσίες τους και το αίμα δεν μπορεί να γίνει νερό και δεν μπορούμε να προσβάλλουμε τους κοντινούς παππούδες μας που ακόμα τα οστά τους παραμένουν σπαρμένα στα βουνά της βορείου Ηπείρου», υπογράμμισε.

«Ημέρα μνήμης του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, τον οποίο όχι μόνο η Ιστορία αλλά και το ελλαδικό κράτος όταν ξανά γίνει ελληνικό θα τον καταστήσει στο πάνθεον των Ελλήνων ηρώων» τόνισε.

Παράλληλα ο Έλληνας πιλότος μίλησε για τις απειλές των drones και την πρώτη του επαφή με τουρκικό με μη επανδρωμένα αεροσκάφος και περιέγραψε στιγμές που Τούρκοι πιλότοι έκλαιγαν στον ασύρματο, όταν εγκλωβίζονταν από Έλληνες στον αέρα.

Ο επισμηναγός ε.α. Στέφανος Καραβίδας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου (2022).

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube