Weather Icon

Ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου στηρίζει τον Ταϊγανίδη!

Ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου στηρίζει τον Ταϊγανίδη!

Ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται δίπλα στο… τάμα του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη να κολυμπήσει από τη Ρόδο στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη στη Σύμη. Ο ποντιακής καταγωγής χρυσός μας παραολυμπιονίκης θα έχει στο πλευρό του, τα μέλη του τοπικού συλλόγου, τα οποία από την πρώτη στιγμή έδειξαν το ενδιαφέρον τους να στηρίξουν την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου επικοινώνησε με τον σύλλογο και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Παναγιώτη Γεωργιάδη και τον αντιπρόεδρο Χρήστο Τοπκαρά.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου θα βρίσκεται από την αρχή μέχρι το τέλος δίπλα στον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη (κατάγεται από τον Πολύμυλο Κοζάνης) και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Τοπκαράς ανέφερε τα εξής: «Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και φίλος Κάλλιστος Διακογεωργίου, μας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή για το εγχείρημα του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, ο οποίος έχει ποντιακή καταγωγή. Μας ενημέρωσε για το τάμα και το εγχείρημα του και φυσικά σαν ποντιακός σύλλογος θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια που θα κάνει να κολυμπήσει από τη Ρόδο στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη. Θα είμαστε δίπλα στην άφιξη του, θα τον υποδεχθούμε και φυσικά θα είμαστε μαζί του μέχρι να φτάσει στο τέλος της κολυμβητικής του διαδρομής. Θα του δώσουμε τη ψυχική δύναμη που χρειάζεται για να τον βάλουμε και στο… ποντιακό κλίμα. Έχουμε άψογη συνεργασία με τον κ. Διακογεωργίου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και πάντα θα στηρίζουμε τις προσπάθειες αθλητών με τεράστια ψυχική δύναμη».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube